Spune-mi pe ce deget porti inelul ca sa iti spun cine esti….

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Inelele de pe mâna dvs. dominantă se referă la un proces de gândire conștient. Inelele pe mâini non-dominante ar putea fi legate de personalitatea unei persoane – lucruri pe care ea nici măcar nu le poate explica.

Degetul mare – Neptun

Degetul mare simbolizează caracterul. Un deget drept a indicat un caracter vertical, în timp ce un deget strâns a trimis un mesaj negativ. În Asia, inelul pe degetul mare era purtat pe mâna stângă ca protecție după eliberarea unei săgeți de la un arc. Inelul degetului mare a fost mai târziu asociat cu vitejie și statutul ridicat în societate. Degetul mare este de asemenea separat de celelalte patru degete – arată o alienare de orice fel. Inelele degetului sunt rare.

Neptun a fost zeul de apă. Un inel pe acest deget reprezintă schimbare și flux. O personalitate trecătoare și rapidă – asociată cu personalități creative. Un inel  pe degetul mare pe mâna activă indică o personalitate asertivă.

Degetul mic- Mercur

Asociat cu inteligența. In familiile cu statut social inalt inelele sunt adesea purtate pe degetele mici. Deși există o legătură între conducătorii mafiei și o afinitate pentru inelele purtate pe degetul mic, nu există dovezi substanțiale care să dovedească faptul că purtarea unui inel pe acest deget are legătură cu conflictul. Purtat pe mâna activă – arată abilități excelente de negociere, împreună cu o excelentă abilitate de a vă exprima. Purtat pe mâna pasivă, arată o intuiție puternică și o abilitate excelentă de ascultare.

Un inel de pe degetul mic va fi pe marginea mâinii și este obligat să obțină mai multă atenție ca rezultat. Purtați un ton subțire și un inel subțire din aur galben tip ATC 21 pentru a scăpa de atenția nedorită.

Degetul aratatr – Jupiter

Oamenii de rang înalt, regii, demnitari, purtau un inel cu degetul arătător. Simbolizează puterea și autoritatea.

Jupiter a fost capul de onoare – regele zeilor. Bărbații care poartă un inel pe acest deget sunt, în general, neapologetici și încrezători în conducerea lor. Ești genul de persoană care este adaptabilă – în cele mai multe situații. Luați acuzații, dar puteți mânca cu ușurință oamenii. Purtarea unui inel pe degetul arătător indică calități de conducere, stima de sine și un înalt nivel de încredere.  Acest deget este, de asemenea, o alegere sensibilă de a purta un inel de clasă sau un inel de familie.

Degetul Mijlociu – Saturn

De asemenea, numit degetul de identitate. Saturn a fost tatăl lui Jupiter. Degetul mijlociu este asociat cu înțelepciunea și cu responsabilitatea și rolul nostru în viață. Acesta este degetul cu cea mai mare putere și echilibru. În mod ironic, degetul mijlociu oferă punctul central sau punctul de echilibru al mâinii. Purtarea unui inel pe acest deget indică o persoană care își onorează responsabilitățile și valorile. Un inel de mijloc indică o perspectivă serioasă asupra vieții – purtătorul are o busolă morală puternică și distinge între bine și rău.

Degetul inelar- Apollo

Asociat cu romantismul. Ceea ce explică de ce purtăm verighetele pe acest deget. Apollo a fost asociat cu poezia și muzica. Un inel pe acest deget reflectă creativitatea și simțul bunăstării. Oamenii care poartă un inel pe acest deget sunt de obicei atrași de povestiri de dragoste romantice, de comedii romantice și de picnicuri în parc.

Motivul pentru care cultura occidentală promovează un inel pe acest deget? Este singurul deget care are o arteră neîntreruptă care duce direct la inimă, creând în esență o legătură directă cu inima pentru a semnifica o legătură veșnică.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *