Targ de cariere ce va avea loc la Iasi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Un important targ de cariere va avea loc la Iasi in weekendul ce urmeaza, organizat de Hipo.ro, un site unde iti poti gasi destul de usor un job potrivit pentru tine. Targul de cariere va avea loc pe 24 si 25 octombrie in Palas. Doritorii pot veni cu CV-ul intre orele 10:00 si 17:00, vineri si sambata.
Cei de la Hipo.ro va pun la dispozitie o metoda mult mai simpla de a aplica pentru joburile dorite, putand sa completati CV-ul dumneavoastra pe siteul lor si sa descarcati CV Barcode-ul si sa-l imprimati. Astfel, angajatorii pot scana CV-ul dumneavoastra, iar in timp ce discutati el va avea in fata toate informatiile necesare pentru a sti daca sunteti potrivit pentru jobul ales.
Daca angajatorul considera ca ati putea fi unul dintre angajati, CV-ul dumneavoastra va fi trimis mai departe pentru analizare.
Daca nu sunteti in cautarea unui job, puteti alege sa participati la seminariile si conferintele ce vor avea loc in cele 2 zile ale targului de cariere. Puteti gasi pe siteul lor programul complet in cazul in care va intereseaza. Aveti sansa sa aflati informatii folositoare pentru viitorul vostru, iar dupa parerea mea asta este foarte important.
In concluzie, daca vrei sa iti gasesti in job sau vrei sa mai afli lucruri de interes din acest domeniu, ar fi o idee buna sa fii prezent la Palas pe 24 si 25 octombrie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *