Ted

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

ted

Chiar daca este un film foarte cunoscut de majoritatea dintre voi si cu siguranta l-ati urmarit, eu vreau sa vorbesc despre el, pentru ca tocmai acum l-am vazut. Stiam de el de ceva timp, dar abia acum m-am hotarat sa-l urmaresc si ma bucur ca am facut asta. Pe IMDB are nota 7.1, dar consider ca merita o nota mai mare, fiind un film chiar foarte reusit.

Este o comedie fantastica care a avut mare succes si foarte reusita. Filmul a fost lansat in Romania pe 20 iulie 2012. Chiare daca nu este tocmai un film recent, probabil unii nu l-au urmarit, iar eu le recomand sa o faca.

Povestea filmului este simpla, un ursulet de plus prinde viata dupa ce copilul care il detinea isi pune aceasta dorinta pentru ca nu avea nici un prieten. Ursuletul de plus va fi prietenul lui cel mai bun pentru tot restul vietii, chiar daca au un moment cand prietenia lor este pusa la incercare de imprejurari, dar pana la urma totul se termina cu bine.

Cel care s-a ocupat de vocea lui Ted, ursuletul de plus care a prins viata, este Seth MacFarlane, un actor care s-a ocupat de vocile mai multor personaje din filme si desene.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *