Telefonul lansat de cei de la Amazon

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Probabil ati auzit despre magazinul online Amazon, un magazin international foarte popular, care a reusit sa aiba un succes binemeritat. Ei bine, marele magazin online si-a lansat propriul telefon, Amazon Fire Phone se numeste, un telefon care a reusit sa faca furori peste tot in lume, fiecare tester fiind impresionat de functiile pe care le ofera si cat de inteligent poate fi. Este bine ca au inceput cu un telefon performant care aduce un plus in tehnologia de zi cu zi, astfel va reusi sa atraga atentia tuturor utilizatorilor de smartphoneuri care doresc ceva nou si de generatie noua.

Telefonul a fost lansat miercurea trecuta, iar evenimentul a fost unul de mare anvergura, asa cum merita un astfel de telefon. Procesorul este unul quad-core de 2.2 GHz, un puternic Snapdragon care reuseste sa ofere mobilului o viteza buna. Cei 2 GB Ram sunt potriviti pentru functiile telefonului, oferindu-i puterea de care are nevoie. Pe fata, telefon are 4 camere foto de 2.1 MP pentru a “vedea” gesturile tale. Camera principala este de 13 MP, oferind poze si filmari la o claritate excelenta. Sunt disponibile versiunile de 16 si 32 de GB, in functie de nevoile fiecaruia.

Ca sa va lamuriti despre ce este vorba, cel mai bine ati viziona clipul de mai jos, dar puteti cauta pe Youtube mai multe, fiind destui testeri care au prezentat telefonul.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *