Tipuri de încălțăminte

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Există mai multe tipuri de încălțăminte pe care le vom trece în revistă mai jos:

Pantofii stiletto sunt cu tocuri subțiri și înalte, niște pantofi care dau un aspect foarte frumos piciorului și celei care îi poartă, dar care pot fi și un chin dacă piciorul nu este obisnuit să poarte tocuri, acestea putând fi incomod de purtat, mai ales atunci când avem o zi mai glomerată sau atunci când nu avem mașină personală și trebuie să utilizăm un mijloc de transport în comun.

Pantofii cu toc kitten hill sunt pantofi cu tocul scurt și subțire, sunt pntofii clasici care nu lipseau din garderoba lui Audrey Hepburn și care nu trebuie să lipsească nici din garderoba dumneavoastra deoarece sunt niște pantofi care dau eleganță și sunt destul de comozi.

Botinele Calvin Klein Jeans  sunt o alegere foarte bună pentru iarnă și pentru o costumație casual sau elegantă.

Pantofii o cu curea pe gleznă sunt o încălțăminte elegantă destul de comodă deoarece încălțămintea se prinde bine de picior. Mai putem aminti încălțămintea cu talpă cu platformă care de multe ori, chiar dacă este înaltă, este destul de groasă și în partea din față și atunci face din aceasta o încălțăminte destul de comodă care poate fi purtată în multe împrejurimi, mai ales de către persoanele care doresc să pară mai înalte. Și tocurile con sunt o altă variantă de pantofi destul de eleganți.

O încălțăminte adecvată sezonului de vară și foarte comodă este reprezentată de sandalele gladiator, care au bretele înfășurate pe picior și pot avea culori vesele pentru vara.

Tot pentru vară o variantă de sandale comode sunt cele cu talpa din plută, ușoară și destul de moale, care se potrivește perfect cu o rochie vaporoasă și deschisă la culoare, de vară.

Încălțămintea Oxford pare a fi destinată unui cadru formal, dar aceștia au evoluat așa încât par a fi adecvați unei ținute casual. Mocasinii sunt pantofii care par a avea destinație de pantofi foarte comozi, care dacă sunt dintr-un material de calitate, pot fi asortați cu o pereche de pantaloni pentru birou, ceea ce îți asigură și confortul și eleganța.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *