Top 5 jocuri pentru Android

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Zi de zi sunt lansate zeci si zeci de noi jocuri video de downloadat de pe Play Store. Atat de multe incat iti este destul de greu sa le alegi pe cele mai bune, pe cele mai potrivite pentru tine. Iata o selectie, un top 5 al celor mai bune jocuri pentru Android lansate incepand cu anul 2016.  Jocuri clasate pe categorii care pot fi gratuite, cu taxa sau sa necesite o conexiune la Internet pentru a functiona. Toate au un punct in comun: sunt de calitate, capabile sa te tina ocupat cateva ore, pe smartphone sau pe tableta. Este important sa iti cumperi un telefon sau o tableta de calitate, pentru a putea rula diverse aplicatii care au cerinte mai mari. Poti alege dintre cateva telefoane Asus care au ajuns sa fie din ce in ce mai populare si performante.

Jocuri de strategie/Gestiune – Fire Emblem Heroes. Avem aici de-a face cu un joc de gestiune special, cu lincenta Nintendo. Acest joc ii cere utilizatorului sa creeze o echipa formata din patru eroi pentru a cuceri harta dupa harta. Un melanj de tehnici RPG care ii cere utilizatorului sa gestioneze nivelul fiecarui membru al echipei in parte, competentele fiecaruia pentru a crea cea mai buna echipa cu putinta. Jocul este gratuit insa eroii primiti sunt alesi aleatoriu.

Jocuri de curse – Crazy Taxi City Rush. Crazy Taxi este un mare clasic al jocurilor pe telefon. Lansat in 1999 pe consola, jocul cu grafica seducatoare este disponibil gratuit in varianta mobila. Jucatorul este un sofer de taxi iar scopul sau este acela de a face cat mai multe curse pe zi. Jocul ofera o experienta extrem de placuta.

Jocuri de actiune – Lords of the Fallen. Lords of the Fallen, titlul jocului disponibil atat pe consola cat si pe PC iti permite sa infrunti o hoarda de dusmani insetati de sange inarmati cu curajul tau. Principiul jocului aminteste de cel al jocului Infinity Blade.

RPG – Eternity Warriors. Scufunda-te in universul jocului creat de studiourile GLu. Agentia specializata in RPG iti ofera posibilitatea de a te incarna intr-un Mag, un Cavaler sau un Asasin pentru a explora si pentru a profita din plin de lumea care ti de deschide, sa duci misiuni periculoase la bun sfarsit si sa castigi batalii sangeroase.

Jocuri de Reflexie – Escape the  Hellevator. In cadrul acestui joc, principiul este simplu insa misiunea este deosebit de periculoasa :  trebuie sa faci in asa fel incat sa scapi din liftul care te duce direct in Infern. Escape the Hellevator este un joc tip puzzle si vei avea de rezolvat o multime de enigme pentru a scapa din care esti deja prins. Pentru a scapa trebuie sa faci apel la logica, talentele si perspicacitatea ta.

Daca doresti sa iti cumperi un device cu Android, poti alege magazinul  f64.ro, avand o oferta foarte diversificata.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *