Trustnet Solutions – gazduire pe care o recomand

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Vreau sa specific de la bun inceput ca acesta nu este un articol platit si vreau sa recomand serviciile celor de la Trustnet Solutions doar pentru ca am avut o experienta placuta cu ei pana acum si tot timpul am primit ajutorul necesar pentru orice a fost nevoie.

Sunt clientul lor de 2 ani si in tot acest timp nu am avut probleme majore cu ei, iar atunci cand au existat anumite defectiuni, s-au rezolvat intr-un timp record.

Am ales sa le folosesc serviciile de gazduire web in urma unei recomandari de la un prieten. Prima oara, eram putin sceptic, fiind o companie de care nu auzisem pana atunci. Avand in vedere persoana care mi-a recomandat serviciile lor si pretul scazut, am zi sa fac o incercare.

Ofera servicii de calitate la un pret foarte scazut, deci raportul calitate-pret este excelent. Traficul nu este contorizat, deci pentru siteuri care consuma ceva mai multe resurse, este o companie excelenta.

Vreau sa spun ca administratorul face tot posibilul ca fiecare clienti sa fie multumit, oferind servicii diferite si functii pe care nu le-am vazut la celelalte companii. De exemplu, aveti acces gratuit la CloudFlare RailGun, in mod normal acesta costand 200 USD pe siteul oficial. Un serviciu asemanator cu cel de la CloudFlare, dar pentru Romania, este RoPeer, un serviciu disponibil din Cpanel pentru clientii Trustnet Solutions.

Important pentru toti este si suportul, care trebuie sa ofere calitate la orice ora. Pot sa spun ca suportul oferit de acestia este excelent, oricand am avut probleme acestea s-au rezolvat rapid. Chiar si cand am pus intrebari care nu tineau de compania lor, tot am primit ajutorul pentru a rezolva problema, de asta inseamna profesionalist.

In concluzie, va recomand serviciile lor. Mai multe informatii puteti gasi pe blogul lor si daca doriti sa testati serviciile lor, o puteti face aici.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

2 Responses to Trustnet Solutions – gazduire pe care o recomand

  1. Filme online says:

    Ai idee daca accepta si website-uri cu hosting pentru streaming ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *