Ubuntu – un sistem de operare ce merita atentie?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu stiu cati dintre voi ati folosit pana acum Linux, dar vreau sa scriu cateva lucruri despre Ubuntu, un sistem de operare Linux. In folosesc de cateva zile si pot sa spun ca se misca foarte bine si sunt multumit de el. L-am ales pentru ca doresc sa fiu mai productiv, sa pot lucra mai usor si sa ma organizez mai bine.

Chiar daca Windows este cel mai popular sistem de operare, inca mai are momente cand se misca prost si sa erori, un lucru foarte neplacut, mai ales atunci cand lucrezi la ceva. Poti gasi cam tot cea ce ai nevoie in Ubuntu, este foarte simplu de folosit si mult mai bine organizat dupa parerea mea.

Un lucru foarte util, pe care il folosesc cu placere, este functie pentru mai multe Desktopuri, care te ajuta sa lucrezi mult mai usor. Acesta functie o vom putea gasi si pe Windows 10 si cu siguranta va fi un impuls pentru multi dintre noi.

Totusi, sunt lucruri pe care le poti face putin mai greu folosind Linux, dar exista multe tutoriale pe internet pentru a iti rezolva probleme, deci nu ar trebui sa fie asta un motiv pentru a nu-l folosi.

Cei care au o pasiune pentru IT ar trebui sa stie ca le poate fi de folos daca stiu sa foloseasca Linux, fiind un sistem de operare folosit in cele mai multe firme IT, asa ca isi pot gasi mai usor un loc de munca in acest domeniu.

Cel mai probabil voi ramane la Ubuntu o perioada lunga de timp, mai ales ca nu este atat de usor sa iti instalezi jocuri, un lucru care imi ocupa destul de mult timp. Dupa ce voi testa si Windows 10, ma voi gandi care sistem de operare ar putea fi mai util pentru mine.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *