Unde poti pleca la vanatoare in Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Chiar daca nu este un sport atat de popular printre oamenii simpli si unii chiar condamna aceasta activitate, sunt persoane care adora sa mearga la vanatoare si este modul lor de distractie. Si la noi in tara sunt multi care pleaca la vanatoare odata ce se deschide sezonul, asa ca sunt cateva locuri speciale unde poti practica acest sport.

Inainte de toate, trebuie sa ai echipamentul potrivit, nu trebuie sa te duci la vanatoare fara obiectele potrivite la tine. Este foarte important sa fii echipat adecvat pentru vanatoare, dar nu este deloc greu sa gasesti produsele necesare.

Ar trebui sa ai o imbracaminte adecvata, cel mai bine sa iti cumperi imbracaminte de camuflaj, pentru a putea sa te apropii cat mai mult de animale fara ca acestea sa te observe. Imbracamintea este importanta, asa ca ar trebui sa consulti un magazin online care iti ofera tot cea ce ai nevoie si o diversitate mare de produse, pentru a avea de unde alege. Un exemplu bun ar fi Kaki.ro, un magazin care iti ofera imbracaminte de camuflaj, obiecte de autoaparare si pentru supravietuire in natural.

kaki

Locuri pentru vanatoare in Romania

Judetul Neamt, fiind zona de munte, este foarte cunoscut pentru aceasta activitate. Atat turisti romani cat si din strainatate vin la vanatoare in tara noastra. Turismul este foarte dezvoltat in aceasta regiune si exista numeroase cabane care ofera cazare pentru cei care merg la vanatoare. In functie de perioada de vanatoare, poti alege sa te duci la vanatoare de ursi, lupi, cerbi, caprioare, porci mistreti, cocosi de munte, iepure, vulpe, pisici salbatice sau pentru a vana animalul ras.

Judetul Bacau are si el zone in care poti merge la vanatoare. Pentru ursi si lupi va trebui sa alegi partea de vest a judetului, in partea statiunii Slanic Moldova sau Agas. Pentru cei care vor sa mearga la vanatoare de iepuri, partea de nord-est si sud-est sunt ideale pentru aceasta activitate.

In concluzie, daca vrei sa iesi la vanatoare, ai de unde sa alegi, poti merge in diverse parti ale tari si cu siguranta vei gasi locuri autorizate unde poti practica acest sport in deplina legalitate.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *