Unde repari laptopul tau Acer?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Acer este un brand cunoscut pe piata laptopurilor din Romania si datorita preturilor avantajoase, foarte multe persoane au optat pentru un asemenea exemplar. Din pacate despre calitate nu putem spune ca este atat de buna. Prea multe laptopuri Acer ajung in service. Plasticul din care sunt fabricate este destul de slab calitativ si ca majoritatea laptopurilor sunt predispuse la supraincalzire.

Exista insa si o parte buna. Piesele de schimb pentru Acer se gasesc relativ usor si au preturi rezonabile. Daca ajungeti si la onlaptop.ro – service laptop acer, cu preturi de reparatie avantajoase si solutii eficiente in timp, aveti toate sansele sa va puneti rapid laptopul Acer din nou pe picioare.

Exista cateva defectiuni comune recunoscute in randul laptopurilor Acer. Iata cateva dintre ele:
– laptopurile Acer au probleme pe parea de cipuri video si northbridge. Au un sistem de racire care nu functioneaza cum ar trebui si care nu este capabil sa ventileze corespunzator echipamentul. De aceea temperatura creste si componentele se supraincalzesc. Daca nu se intervine rapid exista riscul ca problemele sa se agraveze. Pentru a evita incingerea laptopului este bine sa urmati sfaturile cunosctatorilor si sa comandati o curatare de laptop profesionala (adica, cea care implica desfacerea laptopului pentru a se ajunge la ventilatoarele interne imbibate de praf). Daca observati ca laptopul frige, se inchide aleatoriu aparent fara un motiv bine intemeiat, adresati-va in timp util unui service laptop acer.
– probleme la sistemul de inchidere a capacului (balamale). In aceste situatii balamalele sau carcasa se pot inlocui in service.
– bateria pica. La service laptop acer inlocuim baterii pentru orice model de laptop Acer.
– alimentatoarele cedeaza. Multe incarcatoare se ard sau pur si simplu nu mai functioneaza dintr-o data. In service aceste incarcatoare se pot repara sau se pot inlocui cu variante identice, perfect compatibile.

Ce alte operatiuni efectuam la service laptop acer:
– schimbam tastaturi si displayuri
– inlocuim sau reparam hard diskuri (recuperare de date0
– facem reballing, refacerea lipiturilor reci
– facem upgrade la memorie sau hard disk
– curatam laptopurile Acer in mod corespunzator
– inlocuire componente diverse de carcasa
– solutionarea problemelor de soft (de exemplu devirusari)
– diagnostic pentru probleme mai delicate la care nu se cunosc cauzele reale
– reparatii placi de baza si placi video (daca ecranul vede ciudat)

Pentru toate aceste operatiuni si orice alta actiune ce implica interventie tehnica, specialistii nostri utilizeaza aparatura speciala, dispozitive dedicate, specifice pentru a realiza reparatii eficiente, pozitive si de durata.

In service laptop acer orice reparatie este insotita de garantie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *