Urmareste noul sezon din Arrow

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cei care urmaresc serialul Arrow au acum ocazia sa vada noile episoade aparute din sezonul 3. Noul sezon a aparut de curand, asa ca cei care il urmaresc cu siguranta vor fi interesati de noul sezon. Ma bucur ca au aparut episoade noi din serialul Arrow pentru ca asteptam asta de ceva timp.

Am urmarit serialul aproape de cand a inceput, la recomandarea unui prieten. Primul sezon a fost cel mai captivant si interesant, facand referire la viata pe care a trait-o un miliardar care a ramas naufragiat pe o insula timp de 5 ani. Viata lui s-a schimbat radical cand s-a trezit pe o insula, aparent pustie, si a inceput sa isi schimbe stilul de trai.

Acesta a ramas blocat pe insula respective mai multi ani, iar dup ace s-a intors in orasul natal, a inceput sa lupte impotriva infractorilor care doreau sa “distruga” orasul pentru a-l construi dupa bunul lor plac.

Idea serialului o putem gasi un multe filme cu super eroi, dar in Arrow este ceva mai complex si din acest motiv este mai interesant.

In concluzie, sper ca noile episoade sa fie la fel de bune si sa  fie in continuare la fel de interesant, pentru a-l urmari cu placere.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *