Variante pentru casa si gradina ta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand te gandesti la amenajarea casei si gradinii tale, ai multe lucuri de facut si de schimbat, dar exista unele elemente care vor ramane acolo mai multi ani, cateva detalii care nu se schimba prea des. Este vorba despre gresie si faianta si chitul rosturi care le pune cel mai bine in valoare.

Iar alegerea unui chit de rosturi nu trebuie sa fie un lucru trecut cu vederea. alegerea sa este la fel de importanta ca si cea a greisie si a faiantei. Este cel care contribuie in mod semnificativ la estetica finala si care pune cel mai bine in valoare gresia si faianta. Un chit de rosturi prea inchis, prea deschis sau unul care se murdareste usor va veni cu un rezultat dezagreabil si deloc natural. Care sunt cele mai bune variante pentru casa si gradina ta?

Cel mai important lucru- nu alege un chit de rosturi care se va murdari usor. Vei regreta foarte repede alegerea facuta. Chitul de rosturi trebuie sa fie ales in functie de modul de viata al locatarilor, de locuitorii sai, de echipamentele disponibile pentru curatenie, de timpul disponibil… iar unul in nuante de alb, de gri sau de bej poate sa scoata perii albi celor care l-au ales.

Chitul de rosturi alb se foloseste mai ales pentru perete deoarece se poate murdari foarte repede. Chiar daca arata foarte bine pe sol in contrast cu gresia neagra.

Chitul de rosturi negru este foarte popular atunci cand vine vorba despre gresie si faianta, dand cel mai frumos contrast cu nuantele deschise.

Chitul in nuante de rosu sau de pastel merge de minune cu o gresie in tonalitati mai bogate sau pastelate. Iar cel in nuante de albastru sau de verde este cel mai potrivit pentru baie.  De asemenea, poti alege un chit rosturi cu efect metalic sau paietate pentru cel mai original decor cu putinta.

Daca ai ales o gresie sau o faianta inspirata dintr-un material natural precum lemnul, piatra sau betonul, in acest caz chitul rosturi trebuie sa fie cat mai fin si intr-o culoare identica sau cat mai apropiata a acestora.

Iar atunci cand nu stii ce varianta sa alegi pentru casa si gradina, trebuie sa stii ca un chit de rosturi in nuante de gri este cea mai buna alegere. Decat sa incerci sa obtii un maro sau un albastru la fel ca si gresia sau faianta, mai bine optezi pentru aceasta varianta mai sigura, chia daca este mai greu de intretinut.

Pe Emenatwork vei gasi o oferta interesanta cu produse care tin de casa si gradina ta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *