Vremea in vara anului 2014

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Vara se apropie cu pasi repezi si cel mai probabil multi dintre voi v-ati gandit la urmatoare vacanta pe care cel mai probabil o veti petrece la mare. Cea mai buna varianta pentru un scurt concediu este litoralul romanesc, asta daca nu ai o situatie financiara care sa iti permita sa pleci in tari cum ar fi Grecia sau Turcia, care sunt cunoscute pentru litoralul lor si conditiile pe care le ofera turistilor.

In luna iunie temperaturile vor fi apropiate de mediile climatologice, nefiind exagerat de cald, asta inseamna ca va fi perioada perfecta pentru o mica vacanta la mare. Precipitatiile se vor situa si ele in apropierea mediile anuale, deci va fi o luna moderata, fara prea multe zile cu temperaturi foarte ridicate, ploi abundente sau secenta.

Luna iulie ne rezerva altceva, temperaturile vor urca mai mult si vom avea parte de canicula. Stim cu totii ca sunt zile cand nu poti iesi din casa din aceasta cauza, atunci cand este prea cald nefiind recomandat sa stai prea mult afara.

Luna august va fi cea mai calduroasa, trebuie sa ne asteptam la temperaturi peste 40 de grade, cand o simpla iesire de cateva minute ne va face sa vrem in casa cat mai repede cu putinta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *