Wild

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu siguranta uneori simtim nevoie sa plecam din lumea aceasta cotidiana si sa ne relaxam pret de cateva zile sau chiar saptamani. De multe ori ne dorim sa uitam de problemele pe care le avem si sa facem alte lucruri mai interesante.

Povestea unei fete pe nume Cheryl a fost prezentata in filmul Wild, aparut pe 5 februarie in tara noastra. Filmul prezinta povestea fetei care a parcursa pe jos 1.100 de mile, de-a lungul unui traseu de drumetie din Statele Unite ale Americii. Aceasta alege sa faca o astfel de calatorie dupa ce a suferit mai multe tragedii in viata si dorea sa se regaseasca, sa isi dea seama cum poate sa isi rezolve problemele.

Pe IMDB filmul are nota 7.2 si a reusit sa castige 2 premii Oscar. Important este faptul ca filmul este o poveste reala si acest lucru te face sa iti dai seama ca poti realiza orice iti doresti, avand in vedere ca o femeie a reusit sa parcurga distanta de 1.100 mile mergand pe jos.

Un lucru care nu mi-a placut la film este faptul ca au fost prezentate prea multe amintirii a fetei, cred ca trebuia sa se axeze mai mult pe drumetia acesteia. Totusi, este un film bun si merita urmarit, asa ca vi-l recomand.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *