Xiaomi – un nou concurent pe piata telefoanelor mobile

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stim cu totii ca cei de la Samsung si Apple sunt intr-o “batalie” de multa vreme si fiecare incearca sa lanseze telefoane cat mai performante, pentru a fi alese de cat mai multi utilizatori. Avand in vedere ca aceste 2 mari companii sunt primele in topul alegerilor clientilor, cu siguranta ne gandim ca este greu ca o alta companie sa intre atat de usor in aceasta competitie.

Totusi, Xiaomi este o companie producatoare de telefoane din China, care in acest moment se afla pe loc 3 mondial pe aceasta piata, asta incepand cu octombrie 2014. Chiar daca multi au o parere proasta despre produsele din China, telefoanele Xiaomi nu se pot clasa in aceeasi categorie, oferind telefoane de calitate care au inceput sa fie din ce in ce mai cautate in tot mai multe tari.

Avand in vedere aceste lucruri, este foarte probabil ca Xiaomi sa ocupe in viitorul apropiat un loc important in topul alegerilor clientilor, atunci cand au de ales ce telefon nou sa-si cumpere. Tot mai multi specialisti au inceput sa le recomande produsele, datorita calitatii oferite.

Ce telefoane ofera Xiaomi?

xiaomi

Xiaomi Mi3 – este un telefon recent lansat, care are un pret bun in acest moment, putin peste 1000 de lei. Cu 16 GB memorie interna, 2 GB ram si un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800, reuseste cu usurinta sa concureze cu telefoanele performante din ziua de azi. Dispune de mai multe tehnologii menite sa ajuta utilizatorii, motiv pentru care a inceput sa fie un telefon cautat pe piata.

In concluzie, puteti alege cu incredere telefoanele lor, iar daca nu sunteti convinsi de asta, puteti cauta parerile altor clienti, cu siguranta veti auzi numai lucruri de bine.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *