Zilele Prieteniei 2014

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

M-am gandit cam tarziu sa scriu acest articol, dar sper sa va fie incade folos. Anul acesta are loc o noua editie Zilele Prieteniei si vor urca pe scena nume mari din Romania, trupe care aduna tot timpul un public mare si fanii vin chiar din orase mai indepartate pentru a putea participa la concertele lor. Faptul ca intrarea este gratuita face ca totul sa fie la un alt nivel, aglomeratia fiind un dezavantaj care poate deranja pe multi.

Anul trecut am participat la prima editie care a fost una de succes, dupa parerea mea. Au cantat trupe bune care au facut publicul sa sara in aer. Parazitii si cei de la Alternosfera au fost favoritii publicului, fiind trupele care au impresionat cel mai mult.

Pe 28 si 29 iunie trupele vor canta la Bucuresti, intr-un concert care cu siguranta va fi unic. Dupa aceasta, pe 5 si 6 iulie se va sustine un alt concert la Ploiesti. Cei din Arad vor avea ocazia sa  isi vada trupele preferate pe 19 si 20 iulie. Pe 26 si 27 iulie, trupele preferate a orasului vor canta la Alba Iulia. La Brasov vor ajunge abia pe 2 si 3 august, intr-un concert de zile mari, asa cum are loc tot timpul la Brasov. In Galati, un oras care pana acum nu a fost inclus in program, se va canta pe 9 si 10 august. Intr-un sfarsit vor ajunge si la mare, pe 15 si 16 august, in Constanta.

Daca vreti sa vedeti trupe ca Parazitii, Vunk sau Suie Paparude, cea mai buna ocazie sunt aceste concerte, la care merita sa participati. Eu sper sa ajung la Galati pe 9 si 10 august, dar inca mai este timp de gandire.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *