Ce mananci dimineata?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu siguranta sunt printre voi multe persoane care nu mananca dimineata inainte sa plece la servici sau la scoala. Eu nu prea mananc dimineata, cand ma trezesc la 6:30-7:00 nu prea am chef sa mananc, chiar daca am timpul necesar. Stiu ca nu este sanatos sa stai nemancat inca de la primele ore, stiu ca micul dejun este important, dar nu prea ma trezesc cu pofta de mancare pentru ca sunt mai somnoros.

Totusi, uneori incerc sa mananc pentru a avea o zi buna, sa am energia necesara pentru ziua ce urmeaza si sa ma simt bine. Dimineata nu poti sa mananci decat ceva usor, un sandwich, prajituri sau alte mancaruri pe care le poti termina repede. Eu in general aleg sa mananc o prajitura sau placinta.

Timpul este scuza tuturor cand vine vorba de mancat dimineata, nu prea isi permite nimeni sa se trezeasca cu 30 minute mai devreme doar pentru a avea mai mult timp, pentru a putea manca. In acest caz, ceva preparat de seara este mancare perfecta pentru dimineata.

Un sandwich cu sunca si ou iti ofera energia necesara pentru dimineata. Daca adaugi un niste unt, vei avea mancare potrivita pentru micul dejun. Il faci seara si dimineata in pui la incalzit, pentru a avea un mic dejun cald si delicios.

Omleta este o mancare recomandata pentru dimineata. Nu dureaza mult sa o prepari, in cateva minute este gata. Poti face asta in timp ce te imbraci sau te pregatesti de plecare. Dupa aceea o vei mancare rapid si vei avea o zi mai placut, stiind ca ai luat un mic dejun potrivit.

Un iaurt este, dupa parerea mea, mancare perfecta pentru dimineata. Atunci cand am ocazia sa mananc iaurt dimineata ma simt cel mai bine, dupa ce am mancat atat cat am avut nevoie, sunt sigur ca voi avea o zi perfecta.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *