Destinatii turistice perfecte pentru vacanta de iarna

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Iti lipseste inspiratia si nu stii pe unde sa ajungi in vacanta de iarna? Vrei sa profiti din plin de zapada sau din contra, de soarele arzator? Iata pe unde trebuie sa ajungi in acest caz daca vrei sa evadezi in sezonul rece.

Grecia. Pentru peisaje pure si situri antice. Atena, Creta sau Insulele Ioniene… iata cele mai frumoase atractii de aici, insorite, care ofera contraste exceptionale si care sunt excelente de descoperit iarna.

Portugalia. Daca ne gandim la Mediterana, ne gandim neaparat la soare, plaja si temperaturi blande in perioada iernii. O destinatia turistica foarte bogata in cultura autentica si colorata care ofera cadrul perfect pentru un sejur agreabil.

Meribel. Meribel este un loc incantator unde te vei putea relaxa in mijlocul unor cabane din pietre autentice, cu servicii de excelenta calitate.

La frontiera italiana te asteapta si Zermatt, incadrata de varfuri alpine semete, de peste 4000 de metri, cu un decor care iti va taia cu siguranta respiratia. Familiile sau grupurile de prieteni vor aprecia cu siguranta aceasta statiune elvetiana pentru a petrece cele mai frumoase momente impreuna.

Spania. Mai ales Andaluzia, cea mai buna alegere pe timp de iarna. Dar si Sevilia, Malaga, Cadix sau Granada.

Strasbourg. Strasbourg este un oras minunat care merita sa fie descoperit in orice perioada a anului, dar care este foarte popular iarna, mai ales datorita pietei sale de Craciun, o piata legendara.

Baden- Baden, Germania. Iata o alegere ideala pentru cei care isi doresc sa se relaxeze. Un oras termal care nu te va dezamagi.

O escapada urbana la Tromsø, Norvegia. Daca vrei neaparat sa sa ajungi prin Europa in aceasta iarna, incearca sa te indrepti inspre extremitatea sa de nord, pentru a descoperi cele mai frumoase aurore boreale.

Vilnius, Lituania. In anul 2018, orasul Vilnius va sarbatori 100 de ani de independenta, fiind un oras minunat din punct de vedere al culturii si al patrimoniulu sau.

Descopera specialitatile croate la Zagreb. Adori mancarea buna si nu stii unde sa iti petreci vacanta de iarna? Ce zici de Croatia? Descopera cele mai originale sau traditionale preparate prin piete sau baruri si nu vrei regreta.

Iarna in toata splendoarea sa la Tallinn, Estonia. O alta destinatie din Europa care merita sa fie descoperita din plin. Un oras care pare iesit dintr-o carte de istorie, cu cele mai superbe peisaje. Adauga putina zapada si ai cadrul ideal pentru cele mai frumoase poze sau amintiri.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *