Apa curata pentru casa de la tara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am renovat de curand casuta in care traisera bunicii mei. Este o casa din acelea batranesti, cu prispa din lemn in fata, facuta de acum 4 generatii. Desigur, starea ei nu era prea buna insa, cu putina imaginatie si ajutorul unor oameni priceputi, am facut-o sa arate ca in povesti. Interiorul l-am decorat intr-o frumoasa combinatie de rustic si modern.

La bucatarie, a trebuit totusi sa punem cateva electrocasnice moderne pentru a ne asigura confortul necesar. Aveam o singura problema. Apa din fantana nu era chiar cea mai buna. Mergea pentru stropitul gradinii sau pentru spalat, dar de baut nu era tocmai indicata. Asa ca, trebuia sa gasim o solutie astfel incat sa avem mereu la dispozitie apa potabila. Tot cautand diverse solutii pentru aceasta problema, am descoperit magazinul Dwyn. Acesta comercializeaza diverse aparate pentru orice utilizare precum si Dozatoare de apa, la preturi foarte bune. Neavand totusi un spatiu foarte mare in bucatarie, am optat pentru un Dozator de apa Tosot GYWK-DRT26, care are capacitatea de furniza atat apa rece cat si calda. Design-ul compact il face usor de amplasat, oriunde in bucatarie sau casa. Este astfel, ideal, pentru spatii mici.

Pentru a fi sigura ca voi avea apa curata si numai buna de baut, in cazul in care nu puteam folosi dozatorul pentru ca ramaneam fara bidoane de apa, am considerat ca este bine sa mai iau un produs de la Dwyn. Am ales o Cana filtrare apa Laica J11AE Clear Line. Fiind disponibila in mai multe culori, am optat pentru verde, deoarece se asorta cu nuantele din bucatarie. Cu ajutorul acestei cani speciale, puteti filtra apa fara probleme. Astfel ca, puteam folosi oricand si apa din fantana fara sa ne punem sanatatea in pericol.

Cu aceste produse, casa de la tara este complet utilata pentru a putea duce un trai decent.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *