Ceasurile – accesorii mai importante decat crezi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Majoritatea poarta ceasuri in ziua de azi, au devenit la moda si sunt chiar un accesoriu important. Eu port ceas de ceva timp si nu prea ies din casa fara el, fiind o obisnuita. Au inceput sa ma intereseze ceasurile chiar daca inainte nu le dadeam importanta, acum ma uit des la ceasuri pe internet, macar sa vad ce modele au aparut si ce mai este nou in acest domeniu. Nu trebuie sa ai neaparat un ceas scump asa cum zic unii, chiar daca ai un ceas mai modest si arata frumos este binevenit.

Inainte nu imi placea sa port ceas, le considerat incomode si nu vedeam rostul rol daca tot ai telefonul dupa tine toata ziua. Pana la urma nu porti un ceas doar pentru ca iti arata ora, este si un accesoriu vestimentar potrivit pentru toate tipurile de imbracamnte. Mie imi plac mai mult ceasurile fashion, dar ceva mai simplist. Chiar daca nu adop tot timpul o tinuta mai eleganta, ceasul pe care il am se potriveste tot timpul.

Un ceas fabricat de un producator cunoscut si renumit in lume, costa o multime de bani, dar designul pe care l-au adoptat marii producatorii face toti banii si chiar merita cumpar un ceas scump. Pe langa designul lui, ceasul este si folositor, uneori iti este incomod sa scoti telefonul din buzunar pentru a vedea cat de ceasul, fiind mult mai lejer sa te uiti la cel de pe mana.

Eu as alege tot timpul un ceas rezistent la apa pentru ca nu vrei sa risti sa se strice daca ploua afara, il scapi in apa sau pur si simplu te bagi in apa cu ceasul la mana, fara sa-ti dai seama.

Cei care fac sport au posibilitatea sa aleaga un ceas sport, care le indica mai multe informatii folositoare pentru ei. Unele ceasuri iti arata ritmul cardiac, calorii consumate si iti poti face altfel antrenamentul daca dispui de aceste date folositoare pentru sportivi.

Femeile am vazut ca poarta ceas atunci cand se imbraca elegant, pe internet sunt o multime de modele de ceasuri dama care merita toata atentia, fiecare fiind special in felul sau. Chiar daca nu toate fetele prefera un ceas la mana, la diferite tinute se potriveste perfect un ceas, pe langa alte accesorii.

In concluzie, un accesoriu care se potriveste tot timpul este ceasul, fie ca este baiat sau fata, fie ca te duci la o petrecere sau la mare, un ceas este binevenit.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *