Aplicatii folositoare pentru Android – Partea 2

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Telefoanele pe Android sunt o buna alegere daca ai nevoie de ceva performant si cu multe functii. Aplicatiile disponibile iti tranforma gadgetul intr-o adevarata “unealta” pe care o poti folosi in multe situatii.

Este bine sa cauti pe internet aplicatii folositoare pentru Android, astfel vei sti ce ar trebui sa instalezi pe telefonul sau tableta ta pentru a o folosi la performentele maxime.

Speedtaxi este o aplicatie buna pentru cei care sunt din Bucuresti si au nevoie de un taxiu. Orasul este mare si sunt sigur ca vi se intampla sa nu stiti unde va aflati, dar cu aceasta aplicatie totul va fi ma simplu. Vei putea face o comanda direct de pe telefon, iar taximestristul ca sti unde sa vina datorira informatiilor de pe GPS.

Cinemagia este aplicatie perfecta pentru cei care doresc sa urmareasca filme. Pot accesa programul TV si programul cinematografelor din tara, direct de pe telefon. Va fi foarte simplu sa faci o rezervare la cinema direct de pe telefon, folosind aceasta aplicatie.

Aplicatie Orasul Meu te informeaza despre evenimentele importante ce au loc in orasul tau. Este o aplicatie uitla daca doresti sa iesi undeva cu prietenii dar nu stii unde. Poti afla imediat care ar putea fi cele mai buna variante pentru urmatoarea iesire in oras.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *