Concert Billy Idol in Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

concert billy idol

Cunoscutul artist Billy Idol va concerta in Romania pe 30 iunie. Evenimentul va avea loc in Cluj Napoca pe stadionul Cluj Arena. Poate unii dintre voi stiti cine este Billy Idol, muzicianul engleza care a facut senzatie in multe tari in care a concertat. Initial un artist din categoria punk, a reusit sa atraga o multime de fani prin atitudinea s-a extravaganta si nonconformista. Acum se poate incadra in categoria celor care canta hard rock si este in prezent unul dintre cei mai importanta artisti pentru rockul international.

Primele melodii le-a scos pe piata inca din anul 1981, iar de atunci artistul a avut o evoluare in bine, astazi fiind cunoscut in toata lumea. Alaturi de Steve Stevens a sustine un show incendiar pe stadionul din Cluj Napoca, unde vor avea ocazia sa-l vada toti fanii de toate varstele. Steve Stevens este considerat si el o legenda, fiind un chitarist extrem de bun care si-a facut un renume in toata lumea, prin calitatile sale si modul in care stie sa cante la chitara.

Pretul biletelor este mai mult decat acceptabil, asa ca fanii nu au nici o scuza pentru a nu participa la concertul acestuia. Biletele Golden Ring costa numai 145 de lei, zona unde veti putea sa profitati la maxim de showul artistului. Biletele VIP costa 300 de ron.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *