Seriale pe care sa le urmariti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Intotdeauna mi-au placut serialele asa ca atunci cand am ocazia sa incep sa urmaresc un nou serial, o fac. M-am uitat la mai mult seriale buna si va pot recomanda cateva. Voi face si recomandari de filme, pentru ca stiu cateva filme foarte bune pe care ar trebui sa le vedeti. Mie imi plac mai mult serialele in care este vorba de crime, seriale de actiune la care sa nu te plictisesti. Asta e foarte important, sa aibe o poveste interesanta, sa te atraga astfel incat sa te uiti la toate episoadele fara sa stai prea mult pe ganduri.

Unul din serialele mele preferate este Breaking Bad, un serial care mi-a placut foarte mult si va spun sigur ca merita sa il urmariti. Este vorba de un tip care se apuca sa faca droguri, fiind profesor de chimie se pricepea la asta si stia ce trebuie sa faca pentru a scoate pe piata “marfa” de calitate. Dorinta lui de a face bani se tranforma in scopul vietii lui, motiv pentru care lucrurile degenereaza si au loc intamplari neasteptate. Tot timpul apare cate ceva nou si interesant in serial, cu siguranta nu te vei plictisi.

Dexter este un serial pe care l-am vazut in numai 2 saptamani, mi-a placut foarte mult si din acest motiv l-am urmari cu placere intr-un timp cat mai scurt. Ma uitam la multe episoade pe zi, fiind vacanta aveam mult timp si pe afara nu prea ieseam, vremea nefiind favorabila. Dexter este un criminal si in acelasi timp legist pentru politia din Miami. El ii omoara pe infractori, jobul lui il ajuta sa ii prinda si ii este mai usor. Cu toate astea, are multe intampla nefericite si povestea care l-a adus in starea aceasta de criminal e interesanta, dar va trebui sa va uitati la serial pentru a o afla.

Sigur ati auzit cu totii de Dr. House, acel serial in care un medic reuseste sa rezolve cazuri mai grave. Reuseste sa isi dea seama ce au pacientii chiar daca au mai incercat multi doctori inaintea lui si nimeni nu a gasit o solutie. Nu l-am vazut pe tot, am vazut cateva sezoane, dar pot sa spun ca merita urmarit pana la sfarsit.

Acum urmaresc serialul Arrow, de asemenea vi-l recomand, chiar daca nu este printre cele mai bune pe care l-am vazut. Are cateva momente cand depinde prea ‘SF’ si parca te cam enerveaza, dar in general e bun serialul si interesant. Astept sa apara episoade noi de la Hannibal si Homeland, pentru ca urmaresc si aceste seriale.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *