A castigat 30.000 euro cu 2.5 lei

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am citit o stire pe Adevarul.ro in care spunea ca un tip din Bucuresti a reusit sa castige 30.000 de euro cu 2.5 lei, pe care i-a pariat. A pariat suma de 2.5 lei, o suma nesemnificativa in comparatie cu banii castigati, pe 14 meciuri, iar 13 dintre acestea au iesit asa cum credea si pariorul. A jucat la risc, un bilet unde a pariat pe meciuri cu cote mari, acesta fiind motivul pentru castigul imens pe care l-a avut. Nu se poate spune ca esti neaparat noroc, sa iti iasa 13 meciuri din 14 este bine, mai ales atunci cand ai meciuri grele pe bilet, meciuri care au cote mari si pe care nu ar paria nimeni.

Jocurile de noroc sunt foarte tentante, toti speram la un castig mare care ne-ar putea asigura un trai mai decent, sa ne putem cumpara o masina, un apartament sau doar pentru putina cheltuiala de zi cu zi. Cu toate astea, este destul de riscant sa intri in aceasta lume a jocurilor de noroc pentru ca iti este foarte greu sa renunti. Cel mai sigur este la pariuri, pui cateva meciuri care crezi tu ca ar putea iesi bine si poti castiga cativa bani. Alte jocuri cum ar fi loto 6/49, aparatele, ruleta sau alte asemenea, nu te vor aduce in castig, pentru ca ele sunt facute in asa fel incat sa fie doar patronul in castig, iar persoanele care joaca sa iasa in pierdere.

Cu toate ca Bucuresteanul a reusit sa castiga 30.000 de euro asta nu inseamna ca toti pot face asta, nu va bazati pe faptul ca intr-o zi veti castiga, pentru ca veti ajunge sa pariati mai multi bani decat veti putea castiga vreodata. Cel mai bine este pui un pariu cu cap, astfel sansele sunt mai mari si intr-o zi vei castiga suma dorita, daca pui bilete bine gandite si nu mergi doar pe “noroc”.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *