Alimente care arunca oboseala

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Fiecare dintre noi a avut momentele sale cand s-a simtit obosit, chiar daca a dormit destul de mult si s-a odihnit atat cat a avut nevoie. Cu toate astea, uneori stresul si munca indelungata te oboseste imediat si nu vei fi in stare sa-ti termini treaba la timp. Se intampla oricui, eu am patit de multe ori sa aman ceva pe zilele viitoare pentru ca eram foarte obosit si nu reuseam sa termin cea ce aveam de facut. Cu toate astea, in ultima vreme incerc sa scap de acest obicei, pentru ca nu este bine, daca voi amana tot timpul treaba voi ajunge sa am zile foarte aglomerate si zile in care sa nu fiu nevoit sa fac mai nimic.

Din acest motiv, sunt zile in care ai nevoie de un plus de energie si il poti obtine daca iti alegi o alimentatie potrivita. Astfel, atunci cand te simti foarte obosit si crezi ca nu esti in stare sa faci cea ce ti-ai propus, poti lua o mica gustare care sa iti ofere energia de care ai nevoie.

Eu incerc sa evit cafeaua, nu pentru ca o consider daunatoare dar se presupuna ca da dependenta si chiar ma vad un om care sa bea cadea in fiecare dimineata, cel putin nu acum.

Un iaurt iti poate oferi energiea de care ai nevoie pentru a duce la pun sfarsit proiectul de care te-ai apucat. Pe langa asta, este si gustos, deci sigur nu vei fi deranjat sa consumi un mic iaurt atunci cand te simti obisit.

Nucile, alunele si semintele sunt alimente care le poti consuma foarte usor, chiar si atunci cand esti la birou. Aceste alimente iti ofera putina energie in momentele cand te simti obosit si le poti manca oricand lucrezi, fiind un bun stimulent.

Spanacul este un aliment care iti ofera multa energie, mancarea cu spanac iti va prinde bine in zilele aglomerate, cand ai foarte multa treaba si nu prea ai timp de odihna.

In concluzie, o alimentatie potrivita te poate scapa de starile de oboseala pe care obisnuiesti sa le ai.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *