American Gangster

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

american gangster

Un film din 2007, un film care reprezinta o poveste reala din 1970, un film care merita vazut si ar trebui sa-l recomandati si la altii. American Gangster este filmul cel mai bun pe care l-am vazut in ultimele zile, avand o poveste interesanta, o poveste care nu te lasa sa te plictisesti si te face nerabdator sa vezi ce s-a mai intamplat.

In film este vorba de Frank Lucas, un traficant de droguri care a reusit sa puna monopol pe piata din Manhattan cu drogurile lui aduce din est. El a reusit sa aduca in tara o cantitate mare de droguri, dar nu erau orice droguri, aveau o puritate ridicata motiv pentru care au devenit imediat cele mai populare droguri din zona. Frank Lucas avea propriile metode ingenioase pe care le folosea pentru a aduce drogurile in tara, astfel incat nu a fost prins ani la rand, timp in care a reusit sa faca avere.

Totusi, un detectiv era pe urmele sale, Richie Roberts il investiga de ceva timp. Detectivul nu a reusit sa fie mituit, chiar daca i s-au promis bunuri de mare valoare, a preferat sa-si pastreze postura si sa incerce sa-l prinda de Frank Lucas. La ultimul sau transport a reusit sa descopere metode prin care a adus drogurile in tara, a reusit sa gaseasca locul unde acesta tinea tot ce a adus si astfel l-a prins pe Frank Lucas.

Interesant este ca povestea este adevarata, cea  ce te face sa te uiti cu mai mare interes la film.

Latest posts by Stefan Sevastre (see all)

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *