Anunturi in ziare, inca o buna alegere

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Inca este o buna alegere sa publici anunturi in ziare, chiar daca multa lumea nu prea le mai citeste. Totusi, mai sunt persoane care dimineata, atunci cand beau o cafea, aleg sa citeasca si ziarul pentru a afla noutatile. Cei drept, putini mai pastreaza acest obicei, dar in unele familii se mai obisnuieste acest lucru. Multi citesc ziarul pe internet sau pe telefon, asa ca anunturile tale tot vor fi vizibile de multa lume.

Inainte anunturile in ziare erau cam singura varianta pentru a promova ceva, vinde sau cumpara anumite produse, acum sunt la moda siteurile de anunturi, unde gasesti tot ce vrei dupa cateva minute de cautare. Este foarte usor sa gasesti cea ce cauti pe un site de anunturi, iti vine usor sa cauti si ai la dispozitie toate informatiile necesare, din acest motiv au devenit atat de populare.

Ziarele inca sunt folosite, in numar mic dar inca mai sunt citite. Un anunt in ziar nu costa mult, chiar foarte putin. Am vazut oferte pentru anunturi ziare provincie foarte atractive, cu doar 20-30 de lei puteai publica anuntul tau pe mai multe siteuri de stiri, probabil siteuri radactiilor anumitor ziare. Astfel, iti va fi foarte usor sa promovezi ceva, o afacere sau un produs nou aparut pe piata. Un anunt care sa apara pe cateva sute de siteuri de stiri, siteuri mari care au o multime de vizite, te vor face mult mai cunoscut.

Totusi, nu prea se mai foloseste acest timp de promovare, acum au aparut reclamele Adsense pe care le gaseste peste tot. Aproape toate siteurile apeleaza la aceasta modalitate de promovare, motiv pentru care vei reusi sa te faci cunoscut si prin aceasta metoda, o multime de potentiali clienti vazand anuntul tau si cea ce vrei sa promovezi.

Un anunt trebuie facut asa cum trebuie, sa fie interesant in asa fel incat clientul sa citeasca tot anuntul tau si sa vada despre ce este vorba. Daca reusesti sa-l atragi cu textul tau, acesta se va interesa mai mult despre produsul promovat de tine si iti va putea deveni client.

Cel mai bine este sa faci promovare calitativa nu cantitativa, astfel incat sa vada reclamele tale doar persoanele din domeniul tau de interes, care ar putea fi interesante de cea ce promovezi tu. Nu are rost sa investeti in publicitate daca nu o faci cum trebuie, nu vei reusi sa obtii rezultatele dorite, chiar daca vei cheltui multi bani.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *