Apartament direct dezvoltator Sibiu o investitie sigura

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Exista investitii fara mari batai de cap. Ai o covrigarie? Raspunzi de materia prima, de calitatea produselor si de conditiile in care lucreaza clientii, de aprovizionarea cu materii prime a covrigariei.

Ca sa ai vanzare, faina si drojdia trebuie sa fie de calitate, iar covrigii sa nu fie nici arsi, nici necopti. La acestea se adauga si controalele care vin peste tine. Daca iti lipseste un act, platesti amenzi usturatoare care iti taie cheful de viata.

O investitie sigura  si fara bataie de cap este apartamente direct dezvoltator Sibiu  mobilat modern si dotat cu aparatele electrocasnice necesare, apoi acesta sa fie inchiriat in regim hotelier sau pe termen lung persoanelor care au nevoie.

Cati turisti straini nu vin din lume intreaga la Sibiu si nu au un loc la hotel? Chiar si romanii renunta sa viziteze Sibiul, fiindca nu au loc de cazare asigurat si aleg un alt oras din tara sau de peste hotare.

Este pacat ca in acest mod se pierd niste bani!

Faceti investitii imobiliare Sibiu  fara sa stati pe ganduri!

Eurosibimobiliare.ro va pune la dispozitie case si apartamente pe care le puteti cumpara sau inchiria la preturi foarte bune, iar cu ajutorul lor puteti scoate bani frumosi din care sa va intretineti.

Puteti face un plan complet al investitiilor imobiliare din Sibiu, gandindu-va la urmatorele:

-sibienii au nevoie de spatii comerciale situate central pentru marfurile si serviciile pe care le ofera.

Exista multe astfel de spatii in care poti investi si care nu mai au nevoie de alte imbunatatiri in afara amenajarii pentru  a servii ca magazine, ceainarii, restaurante, saloane de infrumusetare sau farmacii.

-turistii care vin si nu au loc la hotel, cauta apartamente, chiar daca sunt mari amatori de confort.

-afaceristii din Sibiu au nevoie de sedii sociale si de birouri.

Cumparand in Sibiu spatii ce pot fi amenjate, le poti inchiria ulterior stomotologilor, notarilor, agentiilor de asigurari sau de publicitate.

Dar se poate face o investitie si pentru sufletul tau, cum ar fi casa tip triplex cu gradina de vanzare in zona Calea Cisnadiei al carei pret incepe de la 65 000 de euro.

In pretul acestui imobil de lux intra si locul de parcare atat de necesar, fiindca in prezent, un om fara mijloc de transport pierde enorm de mult timp asteptand  dupa autobuz sau dupa metrou. In plus, in masina ta calatoresti numai cu oamenii pe care ti-i alegi, in timp ce in troleibuz accepti conditiile care iti sunt impuse.

Nici nu stii ce bine este sa ai gradina ta, in care iti poti amenaja o terasa si poti sa iti bei linistit cafeaua! Sub ochii tai se poate juca in liniste si un copil.

In curtea casei tale il poti supraveghea mult mai usor, fiind in siguranta din toate punctele de vedere. Compartimentarea casei este de asemenea eficienta: la parter exista: hol, baie, bucatarie, living cu iesire in gradina iar la etaj : hol, baie, 3 dormitoare si un balcon.

In acest mod, curatenia poate fi pastrata foarte usor, iar cine are de lucru până noaptea tarziu ramane in living si nu ii mai deranjeaza pe cei dragi.

Stai in alt oras si mori de ciuda ca nu te poti muta si ca iti scapa o asemenea casa? Pai, cumpar-o sa o ai ca locuinta de vacanta si cand nu stai in ea in concedii, inchiriaz-o in regim hotelier!

Nici eu nu as lasa sa imi scape o locuinta care are iesire din living in gradina. Am una asemanatoare in Sibiu si vin de trei ori pe an aici: iarna, cand totul in jur este ca intr-un basm, toamna, cand tabloul din parcuri si de pe strazi este de vis si vara, cand racoarea pasajelor secrete ma atrage.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *