Apeleaza tot timpul doar la un service autorizat GSM

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vine vorba de telefoane trebuie sa apelam tot timpul la cineva specializat si autorizat, pentru a fi siguri ca telefonul vostru va beneficia de o reparatie asa cum este nevoie si programele nu vor reaparea prea curand. Sunt tot felul de serviceuri in diferite orase, unde iti poti repara telefonul pe bani putini, dar riscul este mare, mai ales atunci cand este vorba de telefoane scumpe pe care ni le dorim cu totii.

Acum este moda smartphoneurile si cei mai multi dintre noi platesc o suma mare de bani pentru a-si cumpara un telefon pe care nu prea il folosesc la adevarata lor valoare. Din pacate, foarte multi tineri au telefoane scumpe chiar daca le folosesc doar pentru functii simple, neavand nevoie de prea multe. Tot mai multi isi cumpara telefoane performante de care nu au nevoie, dar asa fiind moda, toti isi doresc sa aiba cel mai bun telefon pentru a se mandri cu el.

Telefoanele pe care le intalnim in ziua de azi sunt foarte fragile, se pot strica usor la un soc si necesita reparatii costisitoare. Sa dau drept exemplu o inlocuire display Iphone 4, operatiune care te costa cateva sute de lei noi, bani pe care unii nu ii au. Displayul este o componenta foarte scumpa a telefoanelor, costa destul de mult in cazul in care se defecteaza avem nevoie de ceva bani pentru a-l schimba.

Fragilitatea lor poate fi un mare dezavantaj pentru cei care nu au mare grija de telefoane. Sunt momente cand te grabesti si nu esti atent unde pui telefonul, il scapi pe jos sau se intampla diverse accidente. La o intamplare mai grava iti poti strica telefonul destul de rau, iar o reparatie la un telefon performant poate costa cat alt telefon nou, uneori.

Eu va recomand sa apelati tot timpul la serviceuri autorizare, chiar daca preturile vi se pot parea mult mai mare decat la alte serviceuri din oras. Calitatea reparatiei oferita de un service autorizat nu se poate compara cu cea de la alte serviceuri, piesele fiind de o calitate superioara.

Daca apelezi la diverse serviceuri autorizate vei primi si garantie pe reparatia de care ai avut nevoie, astfel incat nu va trebui sa-ti faci probleme cu lucrurile schimbate de telefon, cel putin pentru o anumita perioada.

In concluzie, ce mai buna varianta pentru ati repara telefonul in siguranta sunt serviceurile autorizate, merita sa dai cativa bani in plus pentru siguranta deviceului tau.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *