Aplicatia Type n Walk

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sigur vorbiti des prin mesaje, iar atunci cand o faceti si sunteti pe afara nu prea mai sunteti atenti pe unde mergeti. Nu este o idee prea buna, va puteti accidenta daca nu sunteti atenti pe unde mergeti. Mi s-a intampla de multe ori sa nu fiu atent cand scriam un mesaj si de mai multe ori era sa ma accidentez. Obisnuiesc sa vorbesc prin mesaje foarte des, ori sa sunt afara, la scoala sau la calculator, vorbesc mai tot timpul cu cineva prin mesaje. Deja a devenit o obisnuinta acest lucru, chiar daca uneori poate fi obositor sa dai mesaje tot timpul.

Aplicatia Type n Walk te ajuta sa vezi pe unde mergi atunci cand scrii un mesaj, camera foto se va activa si iti va oferi in fundalul casutei unde scrii mesajul, imagini cu cea ce este in fata ta, asa poti fi atent si la drum cat si la mesaj. Sunt sigur ca este o aplicatie folositoare, nu mai trebuie sa va luati ochii de la mesaj tot timpul pentru a vedea pe unde mergeti.

Din pacate, aplicatia poate fi folosita doar pe iPhone, iPad si iPod Touch, nu exista si o versiune pentru Android. Pretul aplicatiei este de 1.15 dolari, un pret prea mic pentru facilitatea ce o ofera. Sunt sigur ca in curand se va dezvolta si o versiune pentru Android, avand in vedere numarul mare de utilizatori care folosesc acest sistem de operare.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *