Aplicatii folositoare pentru Android – Partea 1

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca ai un gadget pe Android, telefon sau tableta, va trebui sa-ti instalezi cat mai multe aplicatii pentru a-l folosi la tot potentialul acesuita. Eu mi-am luat de curand o tableta Allview AX4 Nano si deja am instalat cateva aplicatii, pe care le-am considerat eu mai necesare.

Google Maps este o aplicatie care nu ar trebui sa lipseasca de la nimeni, fiind foarte folositoare atunci cand te duci in alt oras si nu stii exact cum sa ajungi in anumite locuri. Mie imi place mult Google Maps, tot timpul am reusit sa ma ghidez dupa el, am gasit informatiile necesare pentru a ajunge la destinatie cat mai repede.

Voyo.ro este o aplicatie utila atunci cand esti nu esti acasa si te plictisesti. De exemplu, cand mergi cu trenul este cea mai buna varianta pentru a face timpul sa treaca altfel, sa nu te mai plictiesti. Un abonament costa 3 euro pe luna, + TVA, un pret mic pentru cea ce ofera aplicatia.

WhatsApp, daca vrei sa tii legatura cu prietenii, va trebui sa ai aceasta aplicatie instalati. Atunci cand esti conectat la internet vei putea vorbi cu prietenii tai fara sa consumi mesaje.

Chrome este browserul meu preferat asa ca l-am instalat si pe tableta. Mi-a placut foarte mult ca am reusit sa-l sincronizez cu browserul de pe desktop, asa ca am toate datele si pe tableta si imi vine mult mai usor sa navigez asa.

Inzonata.ro este o aplicatie de unde poti afli despre noile oferte din zona ta. Daca stai intr-un oras mic nu prea vei avea multe informatii, dar daca te duci in Bucuresti, imediat vei fi informat despre ofertele la care poti apela.

Aceasta a fost prima parte din seriale articolelor in care  vorbesc despre aplicatii, voi face si alte articole despre alte aplicatii folositoare cat si despre jocuri interesante.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *