Arrow

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Arrow este un serial pe care il urmaresc de ceva vreme. Inca nu s-a terminat, tocmai ce a aparut episodul 16 din sezon 2 si cu siguranta vor mai aparea multe episoade pana la cel final. Nu cred ca sunt prea multe seriale cu 2 sezoane, in general cand un producator vede ca are succes, continua serialul cat de mult poate, dar fara sa devina plictisitor. Un serial nu trebuie sa fie nici prea lung, atunci ar deveni plictisitor si mult fani s-ar orienta spre altele.

Serialul Arrow mi-a fost recomandat de un prieten si sunt bucuros ca am inceput sa-l urmaresc. Chiar daca unele episoade sunt putin ciudate, in sensul ca se intampla lucruri prea exagerate, totusi este un serial bun si interesant.

In serial este vorba de Oliver Queen, baiatul unui miliardar care a ramas izolat pe o insula timp de 5 ani. Cea ce s-a intamplat pe insula l-a schimbat total, ajunga alt om care incearca sa salveze oamenii si sa urmeze dorinta tataul sa-l, de a salva orasul Starling City. La inceput lucra singur, dar si-a dat seama ca este foarte greu fara ajutorul cuiva, motiv pentru care a inceput sa isi caute cativa prieteni in care sa poata avea incredere, care sa il ajute.

Viata lui devine foarte complicata, fiind nevoit sa isi minta prietenii si familia despre cea ce face el atunci cand dispare, neputand sa le spuna adevarul. Asta nu este un lucru placut pentru el, stiind ca nu ii face fericiti, dar dorinta lui de a salva orasul l-a facut sa reziste.

In cele 2 sezoane s-au intampla multe lucruri neasteptate, asta facandu-l un serial interesant. Imi place foarte mult la el ca mai arata si secvente din cea ce i s-a intamplat lui Oliver Qeen pe insula unde a stat 5 ani, facand totul mai clar si mai captivant.

Este un serial pe care vi-l recomand, merita sa-l vedeti.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *