Brick Mansions

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am vazut ieri un film interesant, un film nou care a aparut pe 25 aprilie 2014. Nu este un film foarte cunoscut, dar idea lui chiar mi-a placut, are actiune interesanta si este captivant, asa cum trebuie sa fie orice film.

In film este vorba de un politist care lucreaza sub acoperire pentru a o misiune care se dovedeste a fi falsa. Initial este trimis in misiune pentru a dezactiva o bomba, dar isi da seama ca este trimis intr-o misiune sinucigasa si se intoarce impotriva sefilor lui.

Brick Mansions este un cartier marginas din Detroit, un cartier sarac pe care primarul si oamenii de afaceri din oras vroiau sa-l distruga pentru a construi altceva. Poate ca ati mai intalnit acest scenariu, eu personal l-am mai intalnit in serialul Arrow, in care la inceput a fost vorba si despre un cartier marginas sarac, distrus de oamenii puternici din oras pentru a-l reconstrui.

Filmul are o nota mica pe IMDB, doar 5.9, nefiind facut foarte frumos, chiar daca idea este interesanta. In rolul principal il avem pe Paul Walker, un actor important care, din pacate, a murit intr-un accident de masina.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *