Cadouri pentru 1 si 8 martie

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Lunile februarie si martie sunt lunile cadourilor, pentru ca sunt 4 zile in care ar trebui sa ii daruiesti un mic cadou femeilor dragi. In februarie avem 2 sarbatori importante, Valentine’s Day si Dragobete, sarbatori care se adreseaza indragostitilor si are o semnificatie aparte pentru ei. 1 martie este prima zi de primavara din an, motiv pentru care se obisnuieste daruirea unui martisor, avand o semnificatie aparte. Firul format din 2 culori, alb si rosu, reprezinta unirea a 2 lucruri contrarii cum ar fi vara-iarna, frigul-caldura sau lumina si intunericul. Chiar daca multi nu stiu exact ce reprezinta ziua de 1 martie, este frumos sa daruiesti o floare sau un martisor presoanelor dragi, macar ii poti arata cat de importanta este pentru tine.

Ziua de 8 martie este o zi importanta pentru toate mamele, aceasta fiind ziua lor. Toti copii se duc si le cumpara mamelor flori, pentru a le arata dragostea fata de ele. Nu este mare lucru, totul este doar simbolic, iar caldurea sufleteasca pe care o vei avea dupa ce ii daruiesti persoanei iubite un mic cadou va fi de nedescris.

Pentru barbati este foarte grea alegerea unui cadou, pentru cei mai multi dintre ei. Niciodata nu m-am priceput la cadouri, prefera sa las pe altcineva sa faca alegerea asta, pentru ca nu este chiar atat de usor sa ii cumperi cuiva un cadou care sa ii placa. Toti sunt diferiti si e greu sa stii ce are nevoie, motiv pentru care cel mai usor este sa ii cumperi ceva simbolic, care frumos care sa ii arate sentimentul tau pentru el/ea. Idei de cadouri sunt mule, mai greu e sa alegi dintre ele.

In acesta perioada florile sunt cele mai “folosite”. Toate lumea daruieste flori pentru ca vine primavara si este anotimpul in care totul infloreste dupa o iarna grea, asa ca florile sunt cele mai potrivite cadouri la inceput de primavara.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *