Calculatoarele second-hand – inca o buna varianta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Avand in vedere pretul scazut al calculatoarelor si laptopurilor cu care ne-am obisnuit in ultima vreme, cu siguranta multi nu ne mai gandim la astfel de produse second-hand. Totusi, daca dorim o performanta mai mare si nu ne permitem sa cumpara un laptop foarte scump, putem alege unul de la un magazin online care vinde second-hand si stim cu totii ca sunt destule.

Atunci cand alegem un produs second hand trebuie sa ne asiguram ca vom cumpara ceva de calitate, care sa ne satisfaca nevoile si asteptarile pe care le avem de la acesta. Majoritatea magazinelor care comercializeaza produse IT second hand ofera o perioada de garantie, in general de 2 ani, pentru a fi sigur ca vom avea parte de calitatea dorita si nu de un produs defectuos.

Laptopurile second hand au preturi destul de scazute, asa ca puteti achizitiona cu usurinta un laptop, in functie de cea ce aveti nevoie. Sunt persoane care nu doresc sa se joace si au nevoie doar de office si web browsing, motiv pentru care ar putea alege cu incredere un laptop second hand, la un pret avantajos si cu cerinte potrivite pentru el.

Pana in 1000 de lei poti gasi cu usurinta un laptop bun, care sa miste foarte bine pe internet, office si chiar ceva jocuri, un laptop care sa te ajute sa lucrezi oricand si sa nu iti faca probleme. Am cautat putin niste laptopuri pentru ca eram curios de preturile pe care le practica, iar cu 600-700 lei poti cumpara un laptop refurbised destul de bun, cu garantie 2 ani si testat de magazinul respectiv, pentru a fi siguri ca functioneaza cum trebuie.

Multi nu mai folosesc calculatoarele, decat daca ai nevoie de o performanta foarte mare, pe care un laptop nu le poate atinge. Daca esti un gamer pasionat, cu siguranta ai nevoie de un calculator foarte performant care sa poata rula orice joc fara probleme. Poti cumpara calculatoare second hand la preturi mici, multi mai nici decat cele noi, asa ca ar fi o idee buna sa te interesati pe la magazinele cu produse second hand, sunt sanse mari sa gasesti ceva potrivit pentru tine la un pret mai mult cat avantajos.

In concluzie, va recomand sa consultati si magazinele online cu produse second hand inainte de a lua o decizie, preturile sunt mult mai mici, iar unele produse sunt chiar de calitate, iar garantia pe care o ofera magazinul online va asigura ca acesta va functiona cum trebuie.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *