Cand incepe “Romanii au talent”?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sigur va uitati majoritatea dintre voi la aceasta emisiune si poate ca va intrebati cand incepe “Romanii au talent” sezonul 4. Raspunsul este simplu, pe 14/02/2014 vom putea urmari primul episod din sezonul 4 a emisiunii “Romanii au talent”. Este un talent show care a prins bine la public, foarte multi romani urmarind emisiunea aceasta. Tipul acesta de talent show se gaseste peste tot in lume, iar in toate tarile este un mare succes. Oameni cu talente care mai de care mai speciale vin sa isi castige popularitatea la o astfel de emisiune, au sansa sa fie vazuti de multi oameni si chiar de oameni importanti care ii pot ajuta sa se lanseze pentru a-si faca o viata mai frumoasa, plina de succes.

Primul sezon l-a avut castigator pe Adrian Tutu, un adolescent care a cantat rap si a reusit sa impresioneze publicul. Au fost multe discutii pe aceasta tema, unii sustinandu-l, iar altii criticandu-l si spunand ca a incercat sa impresioneze juriul si publicul cu povestea sa, nefiind foarte fericit de viata pe care o traia la momentul acela. Cu toate acestea, a primit multe voturi de le fanii acestei emisiuni, cea ce l-a adus pe podium.

Sezonul 2 l-a avut castigator pe Cristian Gog, un magician care a avut mare succes. A reusit sa ii impresioneze pe toti cu trucurile sale pe care nu le mai vazusera nimeni. A avut cateva numere spectaculoase, motiv pentru care a reusit sa atraga atentia publicului si a juriului, astfel primind multe voturi. Si atunci au avut loc discutii contradictorii, aparand tot felul de videoclipuri pe internet in care se dezvaluiau secretele acestuia.

Cel care a castigat sezonul 3 se numeste Bruno Icobet si a reusit sa faca asta cu ajutorul celor 3 caini a sai: Blue, Ozzy si Jay. Cu un numar impresionant de dresaj a reusit sa uimeasca publicul si astfel a primit voturile necesare pentru a castiga stransa competitie.

Sezonul 4 va fi unul bun, cu siguranta. Dupa ce juratii au prins o experienta destul de mare in cele 3 sezoane trecute, vor incerca sa faca totul mai calitativ, cu fiecare an care trece.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *