Carti pe care ai putea sa le faci cadou

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Chiar daca cartile nu mai sunt ce au fost si nu prea mai citeste nimeni cartile clasice, inca mai sunt preferate de unele persoane. Sigur aveti prieteni care citesc destul de des, asa ca ati putea sa le faceti cadou o carte la diverse evenimente mai importante. Daca aveti prieteni calora le plac sa citeasca sigur se vor bucura de un astfel de cadou, mai ales daca nimeriti exact subiectul preferat de persoana in cauza. Cartile sunt o modalitate buna de a face fericite anumite persoane, care adora sa citeasca. Pe piata gasiti o multime de carti despre diverse subiecte, carti ieftine pe care si le poate permite oricine, asa ca un astfel de cadou nu va fi prea costisitor.

Vand Kilometri este o carte scrisa de un roman care s-a hotarat sa faca o lunga calatorie prin lume, cu motocicleta. Acesta a mers pana in Mongolia, timp in care a scris aceasta carte interesanta, carte pe care merita sa o cititi, mai ales daca sunteti interesati de aventura. Povestea lui Mihai Barbu este foarte interesanta, felul in care reuseste sa-ti atraga atentia si sa te faca mai curios este unic. Mie mi-a placut foarte mult cartea scrisa de el, chiar o consider cartea mea preferata. Sper sa mai am ocazia sa citesc carti din categoria aceasta, sa mai aflu detaliile altor calatorii.

Secretul este o carte pe care ar trebui sa o faci cadou oricui, fiind o carte din care oricine poate invata cate ceva. Este vorba de automotivatie si metode prin care poti ajunge sa iti indeplinesti visul, metode care tind sa cred ca sunt adevarate si functioneaza, daca le aplici exact asa cum trebuie. Eu cred ca este vorba ai mult de automotivatie, acele metode de ajuta sa te motivezi si cu timpul vei ajunge sa gasesti solutia pentru a ajunge sa-ti indeplinesti visul, chiar daca la inceput nu prea ai idee cum vei face asta. Inca nu am citit cartea, dar am vazut filmul si stiu cam despre ce este vorba. Sper sa am ocazia sa citesc cartea cat mai curand, pentru sa sunt foarte curios ce lucruri noi voi afla din ea.

Daca ai prieteni interesati de religie le poti cumpara biblia in engleza, asta daca vrei sa faci cadou unui strain. Multi sunt plecati prin alte tari, asa ca trebuie sa vorbim si despre ei. In unele tari religia nu este atat de importanta, dar biblia in engleza nu este o carte doar pentru religiosi, in ea fiind invataturi care pot ajuta chiar si persoanele care nu cred in Dumnezeu. Biblia are anumite capitole de unde poti invata lucruri interesante si te poti ghida altfel in viata.

In concluzie, daca vrei sa faci un cadou cuiva, o carte poate fi potrivita in orice moment. Pot cumpara biblia in engleza pentru straini, poti cumpara carti despre dezvoltare personala sau simple povesti care pot impresiona prin complexitatea lor, asa cum o fac majoritatea cartilor pe care le citim. Daca ai prieteni care au filme favorite, poti cauta cartile filmelor, sigur se vor bucura sa le citeasca.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *