Carti pe care sa le citesti cand te plictisesti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stiu ca nu mai e la moda sa citesti o carte, dar totusi mai sunt persoane care inca fac asta foarte des. Chiar daca cei mai multi prefera sa afle informatii de pe internet, eu nu as putea sa stau in fata monitorului sa citesc prea mult, dupa un timp incepi sa obosesti, asa ca tot mai bine este sa citesti o carte in pat sau oriunde te-ai afla. Vreau sa va recomand mai jos cateva carti, nu am citit foarte multe asa ca nu am o lista prea mare pe care sa o recomand, dar totusi sper sa  va fie de folos recomandarile mele.

1. Vand Kilometri este cartea care mi-a placut foarte mult. Este vorba de un roman care s-a gandit sa faca o mare calatorie cu motocicleta, pana in Mongolia si inapoi. Va dati seama ca s-au intampla foarte multe lucruri pe acest drum, intamplari care au alcatuit o frumoasa poveste, fiind “spusa” de aceasta carte. Dupa ce am inceput sa citesc cateva pagini nu prea vroiam sa ma opresc, in sensul ca nu imi dadeam seama cand citeam paginile, fiind foarte interesanta.

2. Incepe cu ce nu-ti place este o carte pentru dezvoltare persoanala, contine cateva idei bune care te pot ajuta in viata, te pot face sa gandesti altfel, chiar daca nu e atat de usor sa schimbi gandirea cuiva. Eu am citit-o pentru ca eram curios ce imi poate oferi o astfel de carte si pot sa spun ca am aflat informatii folositoare din ea, chiar merita sa o aveti in casa.

3. Momentan citesc Stapanul inelelor, avand in vedere ca mi-a placut foarte mult si filmul am zic ca ar trebui sa incerc si cartile. Sunt 3 la numar, eu inca nu am terminat nici prima carte, pentru ca citesc doar atunci cand am mai mult timp liber.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *