Cat de des te jocuri pe calculator?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Probabil cei mai multi dintre voi nu se joaca atat de des pe calculator, preferand sa faca alte lucruri mai folositoare sau sa iasa din casa, avand in vedere ca nu este bine sa petreci prea multe ori in fata monitorului. Astfel, multe persoane aleg sa foloseasca calculatorul doar atunci cand au neaparata nevoie, in restul timpului avand alte activitati mult mai interesante. Consider ca nu ar trebui sa stai prea multe la calculator daca nu ai ceva de facut, cum se intampla la majoritatea tinerilor.

Uneori aleg sa ma joc pe calculator, daca am nevoie de putina relaxare si este cam singura optiune in acel moment. Jocurile pe calculator imi ofera cateva momente de pauza, de care avem nevoie cu totii. Sunt sigur ca dupa cateva ore de munca meriti si tu putina pauza, iar un joc pe calculator poate fi potrivit, in cele mai multe momente.

In general aleg jocuri online, pentru ca le pot accesa rapid si fara prea multe probleme cu instalarile pe care trebuie sa le faci atunci cand alegi jocuri mai complexe.

Copii sunt cei care prefera sa se joace cel mai mult pe calculator, asa ca ar fi bine sa le cauti cateva jocuri interesante, care sa ii bucure. Poti sa vezi cele mai noi jocuri cu Micul Meu Ponei aici, fiind o lista de unde poti alege jocurile potrivite pentru copilul tau. Sunt si alte jocuri pe care le poti recomanda copilului tau, dar trebuie sa stii ce sa alegi. Este bine sa cauti cateva jocuri care pot fi educative, asa il vei ajuta sa se dezvolte cum trebuie, un lucru importnat pentru fiecare copil.

Orice parinte ar trebui sa aiba grija ce jocuri alege copilul sau si sa faca tot posibilul ca acesta sa nu devina dependent de ele, urmand ca mai apoi sa piarda tot timpul in fata unui calculator.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *