Cat de importante sunt florile pentru tine?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Florile fac parte din viața noastră,spun asta deoarece fără ele am avea parte de o mulțime de inconveniente. Nu am mai putea amenaja anumite părți din grădină, parcurile ar fi cam lipsite de viață, nu am beneficia de proprietățile lor terapeutice,nu am mai putea să oferim o clipă de fericire anumitor persoane. Vedeți toate sunt legate ca într-un lanț trofic, lipsa unei verigi poate duce la destrămarea întregului lanț.

Florile au fost preferate încă din cele mai vechi timpuri pentru a fi dăruite de câtre domni ,doamnelor din viața lor. De la aceste mici gesturi a plecat o întreagă industre care se dezvoltă din ce în ce mai mult.

Acum câteva zile am căutat o florărie online Constanţa, pentru a achiziționa un buchet de flori pentru prietena mea care locuiește acolo. Tot căutânt am găsit florăria floria, aici o mulțime de buchete”mi-au făcut cu ochiul” ,dar am ales unul care cu siguranță o să o impresioneze pe prietena mea.

Am fost colege de facultate, dar nu uit niciodata de ziua ei de naștere ,la fel cum face și ea. Am achiziționat buchetul alcătuit din 9 trandafiri roz și tot de aici și tortul de ciocolată. A fost foarte uimită când curierul floria a apărut cu acestea la ușa ei.

Și dumneavoastră puteți apela la serviciile floria , care după cum poate am mai zis deține o mulțime de aranjamente florale. Pentru a avea o idee , am să vă prezint câteva buchete care mie mi-au atras atenția.

Buchetele de crini mi-au atras imediat atenția ,prin grandețea ,frumusețea și culorile foarte diversificate. Crinii albi îi recomand atunci când doriți să vă confesați sentimentele persoanei din viața dumneavoastră,deoarece culoare alb aduce o completare care nu este aparentă sincerității. Crinii galbeni sunt foarte indicați atunci când doriți să aduceți o rază de lumină, într-o zi cam gri din viața partenerei dumneavoastră, la fel și cei portocalii.

Alte soiuri de flori pe care le puteți achiziționa spre uimirea partenerei dumneavostră sunt trandafirii. Aceștia îi recomand și dacă doriți să inițiați o cerere în căsătorie mai specială,buchetul format din 101 de trandafiri roșii o să aducă cu siguranță o amintire mereu vie a acelui eveniment.

Pentru doamnele care preferă freziile ,buchetele de aici sunt cea mai bună soluție. Buchetul de 49 de frezii multicolore , vă va ajuta să coloriați ziua partenerei dumneavoastră în tonuri de portocaliu, galben , alb , roz și albastru.

Doamnele care preferă calele, aici domnilor aveți de unde să alegeți un buchet excepțional . Fie că doriți cale mov, galbene, portocali, albe sau roz, aici o să găsiți tot ce aveți nevoie.

Eu vă recomand și dumneavoastră să apelați a serviciile florăriei floria, deoarece aici găsiți tot felul de soiuri de flori cuprinse în niște buchete excepționale , în funcție de preferințele doamnei dumneavoastră. Prețurile sunt destul de accesibile , mai ales că în această perioadă sunt foarte mari reduceri la o mulțime de aranjamente florale ,iar transportul este gratuit. Deci în concluzie, nu ratați acetse oferte și arătați persoanelor din viața dumneaviastră cât de mult contează.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *