Cat inseamna religia pentru tine?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vine vorba de credinta sunt multe aspecte despre care am putea vorbi. Pentru fiecare dintre noi, religia inseamna ceva diferit, fiecare isi manifesta credinta intr-un mod diferite, motiv pentru care exista atat de multe religii si atat de multe conflicte din cauza religiilor.

Nu am consider important sa ai o anumita religie, sa apartii unui cult religios. Chiar daca sunt crestin ortodox, consider ca cel mai important aspect este ca tu sa fii un om bun, decat sa te duci la biserica in fiecare duminica, dar fara sa ai grija la faptele pe care le faci. In ziua de astazi biserica a scazut in ochii tinerilor, care nu mai au incredere in cea ce se intampla cu credinta noastra. Avand in vedere ca tot mai multi preoti fac aceasta meserie pentru bani si nu te ajuta daca nu contribui cu bani, biserica a inceput sa fie din ce in ce mai putin apreciata.

Multi crestiti obisnuiesc sa aibe Biblii in casa, fiindca uneori doresc sa afle anumite informatii, iar Biblia iti ofera o multime de explicatii despre lucrurile pe care dorim sa le aflam. Chiar daca anumite din Biblie sunt exagerate, consider ca este o carte utila pentru cei care sunt religiosi si obisnuiesc sa mearga la Biserica.

Dupa cum am spus, eu consider ca cel mai important aspect in legatura cu acest subiect suntem noi, trebuie sa fim oameni buni, iar daca facem asta cu siguranta vom avea doar de castigat. Fie ca esti crestin, evanghelist sau chiar ateu, daca tu ai o viata curata va fi cel mai bine.

In concluzie, in ziua de astazi religia nu mai este cea ce a fost si tot timpul apar pareri contra religiilor, motiv pentru care faptele sunt cele mai importante.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *