Ce centrala termica ar trebui sa alegi?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Avand in vedere ca este iarna, cu siguranta cei mai multi aveti deja instalata o centrala termica la apartament sau casa, dar pentru unii este destul de greu sa se hotarasca asupra uneia. Fie ca stati la casa sau la bloc, aveti nevoie de o centrala termica pe timpul iernii, avand in vedere cat de frig este afara in cele 3 luni de iarna. Cei mai multi aleg o centrala termica pe gaz, gandindu-se ca ar fi cea mai buna varianta, avand in vedere ca cei mai mult folosesc centrala termica pe gaze naturale. Totusi, ai la dipsozitie si alte variante, cum ar fi centrala termica pe lemne, care sunt tot mai folosite de proprietarii de case, avand in randament mai mare si un cost mai scazut de-a lungul timpului.

6-1

Chiar daca o centrala termica pe lemne este scumpa, cu timpul vei ajunge sa faci economie, pentru ca nu vei plati atat de mult pe lemne, fata de pretul pe care trebuie sa-l platesti la gaz pentru a incalzi bine o casa mare. Din acest motiv, cei care au case mari, prefera centralele pe lemn, pentru ca vor plati mai putini bani pe lemne cu care alimenteaza centrala.

Cei care stau la apartamente, siguranta varianta ar fi centralele pe gaz, fiindca nu pot instala una pe lemne sa un apartament, nu au aceasta posibilitate. Facturile la gaz sunt foarte mari, mai ales pentru ca preturile au tot crescut, iar o centrala pe gaz consuma mult, daca doriti sa incalziti un apartament mai mare si sa aveti tot timpul parte de o temperatura acceptabila in casa.

Foarte cautate sunt si panourile solare, care iti ofera electricitate fara sa mai fii nevoit sa platesti facturi mari la diferite companii. Astfel, ai putea sa folosesti curentul electric la diferite instalatii, poti folosi chiar anumite calorifere electrice si sisteme electrice de incalzi, astfel vei face o mare economie.

Puteti alege o centrala termica de pe Calduravie.ro, un magazin care va ofera diferite solutii inteligente de incalzire. Astfel, poti folosi tehnologia in avantajul tau si sa ai parte de temperatura dorita in casa, folosind sisteme mult mai bune decat cele la care aveti acum acces. Centralele termice de pe Calduravie.ro sunt comercializate sub brandul EuroPav.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *