Ce educatie ii oferi copilului tau?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu siguranta toti parintii isi doresc tot cea este mai bun pentru copilul lor si de cele mai multe ori fac eforturi mari pentru a reusi sa le ofere tot cea ce au nevoie. Fiecare parinte incearca sa ii ofere copilului sau cea mai buna educatie, pentru a il forma ca om si pentru a avea succes in viata, lucru foarte important. Consider ca parintii trebuie sa aiba tot timpul decizii bune cand vine vorba de copii, mai ales de educatia acestora. Ar trebui sa se faca eforturi cat mai mari pentru ca un copil sa primeasca educatia de care are nevoie.

O gradinita particulara urmata de o scoala particulara ar fi un inceput destul de bun, dupa parerea mea. Chiar daca unii parinti nu vor asta pentru copiii lor, fiindca nu vor ca acestia sa fie diferentiati de prietenii lor, este bine sa cunosti avantajele unei astfel de educatie. Pot sa spun cu siguranta ca sistemul educational din Romania nu este atat de bun pe cat se crede. Unii vad materia foarte multa ca pe un lucru bun, dar trebuie sa stie ca nu este tocmai cea mai buna idee pentru educatia acestuia. In scolile noastre practica nu este un lucru esential, chiar daca un copil va invata tot timpul mai multe lucruri de la practica decat va invata din teorie, care este greu de retinut si deja prea multa.

Sunt multe lucruri proaste in sistemul nostru de invatamant, motiv pentru care multi parinti nu mai au incredere in acesta si aleg sa ii ofere copilului lor o astfel de educatie si sa il inscrie la o scoala particulara, in speranta ca va invata lucruri mult mai utile pentru viat.a

Cred ca in ziua de azi foarte importanta este motivatia si ambitia, pentru ca avem cu totii idei care ne pot ajuta sa ne atingem scopul in viata, dar mai greu este atunci cand trebuie sa punem totul in practica, avand in vedere ca este mult de munca si de cele mai multe ori nu stii de unde sa incepi.

In concluzie, daca ai posibilitatea sa ii oferi copilui tau o educatie mai buna, nu ezita sa faci acest lucru, gandeste-te ce ar dori sa ajunge copilului tau si oferi o educatie pentru a-si indeplini visele.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *