Ce este si ce iti poate oferi Teamnet.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Teamnet este o afacere infiintata in anul 2001 de catre un grup de tineri ambitiosi si entuziasti. In prezent, Teamnet Romania a devenit unul din cei mai importanti si mai cautati integratori de sisteme IT de pe piata locala si nu numai.

Cu 15 ani de activitate in spate, Teamnet reprezinta unul din principalii integratori de sisteme IT din regiune. Teamnet Romania continua sa se extinda cu o viteza ametitoare, secretul afacerii constand in orientarea spre piata internationala. Bogdan Padiu Teamnet, Ceo Teamnet Grup a declarat ca acest grup a pornit intr-un apartament din Piata Unirii din Bucuresti alaturi de o echipa de tineri entuziasti, la fel ca el si s-a transformat intr-o afacere de succes. Ultima si cea mai mare transformare ce urmeaza sa o parcurga grupul, conform spuselor Bogdan Padiu Teamnet, este drumul spre piata internationala, cel mai dificil de altfel.

Teamnet Romania a inceput in 2010 sa se extinda la nivel regional. Actualmente, grupul are sedii in 7 tari: Romania, Croatia, Turcia, Serbia, Republica Moldova, Elvetia, Belgia si are in vedere deschiderea unor altor birouri pana la sfarsitul anului.

Pentru Teamnet International inovatia reprezinta un model real de bussines de succes. Teamnet are investitii in domeniile aeronavelor fara pilot, in managementul situatiilor de urgenta, medical sau cloud.

Un domeniu important din cadrul grupului Teamnet este cel de Smart Cities, un domeniu ce la noi in tara are un potential urias. Grupul investeste si se implica activ in cercetarea si dezvoltarea de tehnologii inovatoare menite sa transpuna conceptul in realitate. Teamnet Romania cauta solutii tehnologie optime pentru optimizarea emisiilor de CO2 si accelerarea adoptarii pe piata a masinilor electrice.

Compania Teamnet Romania asigura cele mai inovative solutii pentru managementul apelor uzate si genereaza o serie de beneficii deloc de neglijat pentru populatie dar si pentru mediul inconjurator. Teamnet este specializata si in domeniul situatiilor de urgenta. Ce inseamna asta? Ca dispune de o suita integrata, implementata in mai multe tari din lume cu produse inovative precum EmerGis sau EmerCONF, programe la un nivel tehnologic extrem de ridicat.

Bogdan Padiu Teamnet este de parere ca in urmatorii 20 de ani Romania va evolua enorm din punct de vedere tehnologic. Deoarece totul va fi conectat la Internet – televizoare, telefoane inteligente, electrocasnice, bancomate – automatizarea va duce la o societate conectata tehnologic care va imbunatati pe termen lung viata de zi cu zi a oamenilor.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *