Ce faci cand ai probleme cu masina?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sigur ti s-a intamplat macar o data sa ai probleme cu masina si poate ca erai foarte departe de casa. Nu sunt deloc placute astfel de momente, cand esti plecat la multi kilometri de casa si ti se strica masina, mai ales cand esti intr-o vacanta. O astfel de intamplare iti poate strica toate planurile pentru vacanta ta, fiind nevoit sa umbli dupa mecanici pentru a-ti repara masina. Cat despre bani, va trebui sa ai tot timpul un plus la tine, pentru astfel de situatii neprevazute, nu iti permiti sa ramai si cu masina stricata si fara bani.

Au mai fost momente cand eram plecat cu familia in vacanta si au aparut anumite probleme, nu neaparat cu masina. Nu e deloc placut cand se intampla asta, motiv pentru care incerc sa uit de lucrurile cotidiene atunci cand nu sunt acasa si sunt plecat pentru a ma relaxa, chiar nu imi place sa imi fie stricata vacanta. Din fericire nu am patit niciodata lucruri grave, adica nu au fost probleme atat de mari incat sa fiu nevoit sa imi anulez vacanta, asta nu ar fi fost deloc placut.

Revenind la masini, trebuie sa iei tot timpul in calcul anumite probleme frecvente care pot aparea, motiv pentru care trebuie sa ai la tine piese de schimb pentru a-ti putea repara masina intr-un timp scurt, sa iti poti continua concediul mult dorit. Chiar citeam un articol pe internet despre un tip care a fost nevoit sa apeleze la o firma de tractari Timisoara pentru a-si aduce masina casa. Pe langa asta, si-a anulat si vacanta, dar macar a ajung cu masina acasa si o poate rezolva mult mai usor. Atunci cand esti acasa rezolva altfel lucrurile, stii ca poti sa te duci la servici daca este nevoie, ai prieteni in oras care te pot ajuta, e cu totul alta treaba. Daca esti intr-un oras strain si nu cunosti pe nimeni nu e chiar atat de usor sa alegi mecanic potrivit, care sa iti rezolve problema cat mai repede.

In concluzie, atunci cand pleci de acasa asigura-te ca totul este in regula cu masina si nu pot aparea probleme prea grave pe drum. Asta este foarte important, o mica “inspectie” te va ajuta sa stii daca ceva risca sa “cedeze”, iar in acel moment vei sti ce piese de schimb sa iei cu tine sau ce sa repari inainte de a plecat la drum, astfel incat totul sa fie bine.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *