Ce faci cand te doare capul?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand nu dorm bine sau doar putin si sunt foarte obosit, ma trezesc adesea cu dureri de cap. Probabil sunt cele mai deranjante dureri, nu poti face mai nimic atunci cand te doar capul, nu te poti concentra, nu pot sa faci sport sau alte activitati care deobicei le faceai cand te simteai bine. Nu patesc foarte des asta, din fericire, dar si cand mi se intampla sa ma trezesc cu dureri de cap nu prea stiu ce sa fac, nu prea stiu remedii care ma pot “salva”. Eu obisnuiesc sa ma culc 1-2 ore, asa imi vor trece durerile si ma voi trezi relaxat si odihnit, asa cum ne place la toti.

Totusi, sunt momente cand nu poti sa dormi, atunci ai nevoie de un remediu. Daca esti tipul de om care nu prea vrea sa ia pastile, asa cum sunt eu, poti sa apelezi la alte tratament. Cu toate astea, in momentele in care ma doar foarte tare capul si vreau sa fac un anumit lucru, prefer sa iau o pastila si sa-mi treaca, astfel imi voi petrece toata ziua ca una normala.

1. Bea apa cat sa nu te mai simti deshidratat. Se intampla de multe ori sa fii deshidratat, este posibil sa nu fi simtit nevoia de a bea apa in ziua aceea, dar ar fi bine sa bei cateva pahare de apa, ai sansa sa te simti mai bine.

2. Fa o mica plimbare, chiar daca nu prea ai chef sa pleci de acasa cand te doar capul, o plimbare de cateva zeci de minute te poate ajuta. Incearca sa faci aceasta plimbare utila, daca ai ceva treaba pe care trebuie sa o rezolvi ai mai multe motive sa iesi afara, astfel pot rezolva 2 probleme in acelasi drum.

3. Du-te sa iei o gura de are proaspat, de multe ori poti sa ai dureri de cap de la mirosul de tigara sau alte substante care sunt prezente in camera ta, asa ca ar trebui sa iesi putin pe afara.

Eu oricum recomand somnul pentru a scapa de durerile de cap, astfel veti fi si odihnit pentru ziua urmatoare.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Ce faci cand te doare capul?

  1. bazarblog says:

    Multam de sfaturi…si eu prefer somnul de multe ori combinat cu o aspirina…Cand ma trezesc totul e Ok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *