Ce programe urmaresti la TV?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Chiar daca multi nu mai urmaresc atat de des televizorul, internetul fiind o sursa de informare mai rapida si mai simpla, totusi mai sunt momente cand deschizi televizorul si cauti ceva interesant. Uneori, nu gasesc mai nimic care sa te iti placa si ajungi sa-l inchizi si sa faci altceva. Eu am patit asta de multe ori, pot sa spun de cele mai multe ori cand ma duceam la TV nu gaseam ceva care sa ma intereseze. Nu stiu ce programe urmariti voi, dar parca nu mai este nimic bun la TV, parca toate emisiunile sunt neinteresante si promoveaza oameni care nu merita atentia nimanui.

De cele mai multe ori cand deschid televizorul dau pe National Geographic sau alte programe de genul acesta de la Digi, sunt sanse mai mari sa gasesc o emisiune care sa imi placa. Multi se uita la Antena 1 live pe internet, fiind o buna varianta de a urmari programele preferate.

Chiar daca eu nu prea ma uit la sport, daca e un meci de fotbal mai interesant si important, mai urmaresc si eu. Atunci caut Digi Sport live si ma uit tot la calculator, pentru ca imi este mai la indemana decat televizorul.

Stiri nu prea urmaresc, dar am observat sa sunt multe siteuri care ofera Protv live, fiind cel mai important post de televiziune din categoria stiri. Mai este si Realitatea live, tot un post de televiziune unde poti vedea stirile zilei, lucruri importante care se mai intampla in tara noastra sau pe plan international.

Dupa parerea mea, singurul lucru interesant pe care il mai poti urmari la TV sunt unele emisiuni de pe National Geographic si stirile. Este bine sa fii important despre lucrurile care se intampla in jurul nostru. Chiar daca uneori avem parte de stirile pe care le vor ei, trebuie sa gasim o cale sa ne informam corect.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Ce programe urmaresti la TV?

  1. Ionut says:

    Stiri, programe de sport in general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *