Ce tip de ceasuri preferi?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Fie ca esti barbat sau femeie, sunt sanse mari sa apreciezi ceasurile. In zilele noastre, un ceas are o mare important pentru imaginea cuiva, motiv pentru care tot mai multa lume obisnuieste sa poate cat mai des un ceas la mana. Ceasul are un rol important in aspectul unei persoane, fiind accesoriu potrivit atat pentru barbati cat si pentru femei. Alegerea unui ceas este de multe ori o alegere grea, pentru ca avem la dispozitie o multime de modele, fiecare model fiind interesant in felul sau, asa ca nu iti este usor sa alegi modelul potrivit pentru tine.

Mie imi plac ceasurile mecanice, asa ca am un ceas mecanic pe care il port cat de des am ocazia. Atunci cand ies in oras obisnuiesc sa iau ceasul cu mine, pentru mine avand mai mult un rol estetic. Probabil toti poarta ceasul mai mult rolul lui vestimentar decat pentru utilitatea lui, fiindca toti avem telefoane pe care le folosim pentru a vedea cat este ceasul.

Femeile sunt in general pretentioase atunci cand vine vorba de ceasuri, asa ca le este greu sa aleaga ceasul potrivit. Sunt pe internet mai multe magazine online care ofera ceasuri ieftine de dama, iar unele modele chiar cred ca ar merita atentia noastra. Daca vrei sa-i faci un cadou cuiva, consider ca un ceas ar fi potrivit, cu siguranta se va bucura de cadoul tau.

Acum am observat ca sunt la moda si asa numele smartwatches, niste ceasuri mai inteligente care ne ofera mai multe functii, nu doar cea de a arata ora. Astfel de ceasuri pot fi conectate la telefon pentru a primit informatii despre apelurile primite, sms-uri sau alte notificari direct pe ceasul vostru. Acest lucru este util atunci cand esti la o intalnire importanta si nu ai vrea sa scoti tot timpul telefonul din buzunar pentru a-l verifica, vei putea face asta privind telefonul.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *