Cele mai ieftine chirii din Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vine vorba de chirie nu e chiar atat de usor sa o platesti, avand in vedere salariile din Romania nu isi permite oricine sa stea cu chirie. Daca nu ai apartamentul este destul de greu sa te descurci, daca esti nevoit sa platesti peste jumatate din salariul tau doar pe chirie sigur iti va fi greu. Avand in vedere ca preturile la mancare si utilitati sunt destul de mari, in unele judete, nu prea iti va mai ramane bani si pentru alte activitati, pe care obisnuiai sa te faci inainte de a-ti fi pe picioarele tale.

Din pacate, pentru multi tineri, singura speranta ramane strainatatea, atunci cand se uita la preturile din tara si la salariile mici nu prea isi dau seama cum s-ar putea descurca, iar atunci aleg sa plece intr-o tara straina, pentru a avea un trai mai mult. Toti cauta o viata buna, o viata in care sa nu munceasca doar pentru a avea bani de strictul necesar, distractia este obligatorie pentru o viata fericita.

Sa revenim la preturile chiriilor din Romania si sa va spun unde puteti sa gasiti cele mai ieftine chirii din tara. In judetul Mehedinti vei fi nevoit sa platesti doar 42.99% din salariul tau, iar restul il vei putea folosi asa cum doresti tu. In judetul Alba va trebui sa platesti putin mai mult, mai exact 49.33% din totatul sume pe are o vei primi pe luna. In Olt pretul a crescut la 51.20% din salariul fiecaruia.

Preturile au fost calculate in functie de salariul mediul net lunar, pentru fiecare judet in parte. In unul dintre aceste judete te poti descurca mai usor daca iti gasesti un loc de munca unde sa castigi mai mult decat salariul mediu net lunar pentru judetul respectiv, cu siguranta iti vor ramane bani si pentru alte activitati care te fac fericit, cea ce este cel mai important in aceasta viata.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *