Collateral

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Collateral este un film ce a aparut in 2004, este un thriller de succes care ii are in rolurile principale pe Tom Cruise si Jamie Foxx. Cel care a scris scenariul acestui film se numeste Stuart Beattie si pot sa spun ca a fost o treaba buna. Filmul are cam tot ce ii trebuie, actiune, suspans si o poveste atragatoare. O dovada ca filmul este unul bun, este premiul pe care l-a castigat Jamie Foxx. El a primit premiul de la Academy Award pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, cea ce a facut filmul mult mai cunoscut.

Am vazut filmul zilele trecute si mi-a placut mult, scenariul este foarte interesant si te face sa te uiti la tot filmul pentru ca vrei sa vezi cum se termina. Max, interpretat de Jamie Foxx, este un sofer de taxiu, care doreste sa-si deschida o firma de limuzine, dar neavand curajul necesar pentru a intra pe piata, a tot amanat asta ani la rand. Intr-o seara vine un client la el pe nume Vincent, interpretat de Tom Cruise. Acesta este un asasin platit si il foloseste pe Max pentru a ajunge la tintele sale. Max nu este de acord cu asta, dar sub amenintarea pistolului face cea ce ii spune Vincent.

Cei 2 trec prin multe probleme, iar cand Max credea ca a scapat de Vincent, acesta este prins iarasi de aceasta si pus sa conduca taxiul.

Nu ai timp sa te plictisesti in cele 2 ore cat tine filmul, actiunea incepe din primele momente si totul devine din ce in ce mai interesant pe parcurs. Actorul principal si-a jucat foarte bine rolul, asta mi-a placut mult la el. Jamie Foxx a jucat si el foarte bine, ba chiar a avut cateva momente care au fost preferatele mele din film.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *